Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα windsurfing freestyle στη Λευκάδα

ΛΕΥΚΑΔΑ, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WINDSURFINGΤο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 29/5/2015 – 1/6/2015, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της Πολιούχου του νησιού Φανερωμένης ο Δήμος Λευκάδας , η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λευκάδας συνδιοργανώνουν στην παραλία και θαλάσσια περιοχή Αγ. Ιωάννης- Μύλοι Λευκάδας την δεύτερη αγωνιστική του επίσημου Πανευρωπαϊκού Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Windsurfing Freestyle EFPT.net.

Στο Επαγγελματικό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Windsurfing Freestyle ( EFPT.net ) είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 500 αθλητές από διάφορες χώρες, όπως Αγγλία, Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Σλοβενία, Ελβετία, Δανία, Τουρκία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία και Ελλάδα.

Παρών στους αγώνες θα είναι ο σημερινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Γενική Κατάταξη του Παγκοσμίου Πρωταθήματος Windsurfing Freestyle (PWA 2015 ) STEVEN VAN BROECKHOVEN.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν απογευματινές ώρες όπου βάσει όλων των επιστημονικών μετεωρολογικών στατιστικών των τελευταίων 30 ετών και αυτόν τον Μάϊο θα φυσήξει αρκετά ώστε να υπάρξουν επίσημα αποτελέσματα τα οποία θα είναι καθοριστικά για τη θέση κάποιου αθλητή στη γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος .