Β ΕΠΣΝΑ: Ένα μπαράζ ακόμα

Έναν ακόμα αγώνα μπαράζ για την κατάκτηση της 2ης θέσης των τριταθλητριών ομάδων της Β’ ΕΠΣΝΑ θα δώσουν η Ένωση Ευηνοχωρίου και η Θύελλα Παραβόλας. Βέβαια οι πιθανότητες ανόδου είναι ελάχιστες για τις δύο ομάδες και συνάμα η Ένωση πρόκειται να συγχωνευθεί με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου για να σχηματίσουν τον ΑΟ Ευηνοχωρίου (σύμφωνα με τις πληροφορίες) που θα αγωνίζεται στην Α΄ΕΠΣΝΑ στην θέση της Ακαδημίας.

Η ΕΠΣ από την πλευρά της φροντίζει ώστε να έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες για κάθε ενδεχόμενο και η ανακοίνωσή της σχετικά αναφέρει: «Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης των τριταθλητριών ομάδων της Β’ κατηγορίας, προέκυψε ισοβαθμία στη 2η θέση μεταξύ των σωματείων ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ και ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ.

Μετά από αυτό, η Επιτροπή Πρωταθλήματος και σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του Κ.ΑΠ. ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, αποφάσισε όπως διεξαχθεί αγώνας κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο, μεταξύ των σωματείων ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ και ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ και συγκεκριμένα το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΪΟΥ 2015 και ώρα 17:00 στο δημοτικό στάδιο ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε την έννοια του γηπεδούχου σωματείου έχει η ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ, ενώ τα έξοδα του αγώνα (διαιτησίας – ιατρών κ.λ π.) θα καταβληθούν εξ ημισείας και από τα δύο σωματεία.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί ημίωρη παράταση και στη συνέχεια ΑΝ χρειαστεί εκτελούνται πέναλτυ».

Γιώργος Παπαϊωάννου