Πειθαρχική δίωξη του διοικητή Γ. Βλάχου ζητά η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ

Πειθαρχική δίωξη του διοικητή Γ. Βλάχου ζητά η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες της «Σ» χθες, η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ έστειλε έγγραφο στον Υπουργό Υγείας κ Παναγιώτη Κουρουμπλή, ζητώντας την πειθαρχική δίωξη του διοικητή του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας – και Αγρινίου κ. Γιώργου Βλάχου. Πιο συγκεκριμένα, το έγγραφο, κατά πρώτων, αναφέρει ότι ο κ Βλάχος δεν υλοποιεί οδηγίες της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, σε μόνιμη βάση, που έχουν ως σκοπό την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά δεύτερον, δεν υλοποιεί οδηγίες που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση της νομιμότητας, προβαίνοντας σε αυθαίρετες υπηρεσιακές μεταβολές (τον καλούσαν με έγγραφο στις 5/5 να επανεξετάσει τις πρόσφατες υπηρεσιακές μεταβολές προσωπικού και την πιθανότητα ανάκλησής τους).

Στο έγγραφο, επίσης, γίνεται λόγος ότι εξαπολύει απειλές σε ειδεκεύομενους ιατρούς που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, παρά τις αντίθετες οδηγίες που έχει λάβει από την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ.
Στο τέλος της επιστολής προς τον υπουργό Υγείας, επισυνάπτονται όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τις αυθαιρεσίες που έχει προβεί ο κ. Βλαχος, κατά την διάρκεια της θητείας του.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Σ» Την Τρίτη 26/5/15

Κων/νος Χονδρός