Προπονητής,Ράφαελ,Ετζενγκέλε…

Τα «φλέγοντα» θέματα στον Παναιτωλικό είναι τρία. Η ανακοίνωση του νέου προπονητή ώστε ο προγραμματισμός και οι οποιεσδήποτε επιλογές να είναι υπό το «βλέμμα» του και «νομιμοποιημένες», με την προσπάθεια να παραμείνουν ο Ράφαελ και ο Ετζενγκέλε.

Η εικόνα που θέλουν να περνούν προς τα έξω οι άνθρωποι του Παναιτωλικού είναι πως αξιολογούνται προπονητές πριν την τελική επιλογή. Εντούτοις είναι πολύ πιθανό ο νέος τεχνικός να έχει ήδη «κλείσει» αλλά υπάρχει μια καθυστέρηση ημερών για άλλους λόγους και κυρίως να μην αυτοδιαψευστεί η ΠΑΕ, που διατείνεται ότι απομακρύνθηκε ο Χάβος χωρίς να υπάρχει δεδομένος διάδοχος.

Για τους Ράφαελ και Ετζενγκέλε ούτε οι ιθύνοντες της ομάδας είναι αισιόδοξοι ως προς την παραμονή των δύο παικτών. Πάντως δεν προκύπτει να γίνονται επιπλέον ενέργειες από την ΠΑΕ στην κατεύθυνση αυτή. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν τα βρίσκει πρωτίστως στον οικονομικό τομέα και παράλληλα αναδύονται θέματα που αφορούν το οικογενειακό του περιβάλλον, τα οποία πιθανότατα θα παρέκαμπτε – όπως πέρσι- με μια πιο «πλούσια» πρόταση.

Ο «Γουΐλι» έχει το μυαλό του στο εξωτερικό επίσης, για προσωπικούς λόγους, μα επιπλέον περιμένει την έκβαση του ενδιαφέροντος από ομάδες της Σούπερ Λιγκ, οι οποίες κινούνται σε πιο υψηλό επίπεδο.

Η κύρια πιθανότητα να συνεχίσουν στον Παναιτωλικό είναι να μην έχουν ή να μην βρουν καλύτερες προτάσεις, κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Πάντως αμφότεροι αποχώρησαν χωρίς να δώσουν απαντήσεις, μιας κι από προχθές οι παίκτες βρίσκονται σε διακοπές έως τις 28 Ιουνίου, για όσους συνεχίσουν στον Παναιτωλικό.

Γιώργος Παπαϊωάννου

φωτό:gazzeta.gr