«Ομίχλη» για τις προθέσεις

Ο επόμενος προπονητής του Παναιτωλικού και η επιλογή που θα κάνει (ή έχει κάνει) ο Κωστούλας είναι το θέμα της επικαιρότητας για την ομάδα του Αγρινίου. Όσα διαρρέουν από την ΠΑΕ κινούνται στην λογική πως βρίσκονται στο… ψάξιμο, κάτι που δεν θεωρείται απόλυτα ακριβές.

Το σίγουρο είναι πως και ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού προσπάθησε να διατηρήσει ένα τέτοιο κλίμα, σε δηλώσεις που έκανε στο agrinionews.gr. Μάλιστα αρχικά θέλησε να αποφύγει να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για το που κινείται ο ίδιος. Είπε: «Κοιτάξτε, το μόνο σίγουρο συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή την ιστορία είναι ότι μάλλον έχουμε ένα καλό όνομα στην αγορά. Διότι αυτό που συμβαίνει με προτάσεις και αυτοπροτάσεις είναι πρωτοφανές. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα και οι προπονητές που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον, αλλά είναι και το εξωτερικό. Κυριολεκτικά τα εξετάζουμε όλα από την αρχή γιατί μερικές περιπτώσεις έχουνε μεγάλο ενδιαφέρον. Και φυσικά σε αυτή τη φάση όλα είναι ανοιχτά. Αρκεί να σας πω ότι την ίδια την ημέρα που ανακοινώσαμε ότι δεν θα συνεχίσουμε με τον Μάκη Χάβο είχαμε γύρω στις 30 προτάσεις από μάνατζερ και προπονητές».

Η απάντηση δείχνει από μόνη της πως θέλει να… θολώσει τα νερά. Διότι στην Ελλάδα δεν υφίστανται ούτε δέκα περιπτώσεις προπονητών που θα μπορούσαν να «σταθούν» σε έναν Παναιτωλικό ο οποίος «αυτοπαρουσιάζεται» πιο φιλόδοξος από την περίοδο Χάβου. Και από το εξωτερικό κανένας σοβαρός και παράλληλα ικανός προπονητής δεν θα αποφάσιζε μέσα σε 24 ώρες να δουλέψει στην Ελλάδα… Άρα στις 30 προτάσεις για προπονητές υπολογίζεται και η… κουτσή Μαρία, πράγμα που δείχνει την διάθεση του Κωστούλα να μην δώσει πληροφορίες.

Όπως αναμένονταν δεν έχει καμία διάθεση να πληροφορήσει τον φίλαθλο κόσμο για την απόφασή του να απομακρυνθεί ο Χάβος. Στις ίδιες δηλώσεις του ανέφερε: «Ο Μάκης Χάβος πήγε καλά την ομάδα, πέτυχε σε πολλούς στόχους. Αλλά σε αυτά τα θέματα ποτέ δεν είναι ένα πράγμα, μια διαφωνία. Πάντα υπάρχει ένα σύνολο θεμάτων που σε κάνει να μην μπορείς να συνεχίσεις με τον άλλο και φυσικά δεν χρειάζεται να ξέρει κανένας λεπτομέρειες. Απλά στο μυαλό τους πολλοί κάνουν συνειρμούς που δεν υπάρχουν».

Γιώργος Παπαϊωάννου για τη εφημερίδα «Συνείδηση»