΄Β ΕΠΣΝΑ: Ομάδες για παραπάνω

Το Σάββατο το απόγευμα Θύελλα Παραβόλας (φωτο) και Ένωση Ευηνοχωρίου θα παίξουν στο Αγγελόκαστρο στα πλαίσια των μπαράζ για τις ομάδες που κατατάχθηκαν τρίτες στον Όμιλό τους στην Β΄ΕΠΣΝΑ.

Βέβαια η τύχη τους δεν εξαρτάται από τις ίδιες τις τριταθλήτριες ομάδες, αφού θα παλέψουν για την καλύτερη δυνατή κατάταξη – μαζί με την ΑΕ Βάλτου που κάνει το ρεπό – για το ενδεχόμενο να μείνει κενή κάποια θέση στην Α΄Κατηγορία, απρόοπτα. Και για τη Θύελλα με την Ένωση δεν είναι υπερβολή να αναφερθεί ότι έχουν δείξει πολλές δυνατότητες για την παραπάνω Κατηγορία, ασχέτως αν δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στις δύο πρώτες θέσεις των Ομίλων τους.

Ομάδες με καλό ρόστερ, με πολλούς ισάξιους παίκτες και δουλεμένες πάνω σε σωστό αγωνιστικό πλάνο. Από τις ομάδες της Β΄ΕΠΣΝΑ που πρόσφεραν καλό θέαμα, που κέρδισαν συμπάθειες για το ποδόσφαιρο που απέδωσαν. Ως εκ τούτου η μεταξύ τους αναμέτρηση «γεννά» προσδοκίες για παιγνίδι αξιώσεων, που θα ικανοποιήσει όσους το παρακολουθήσουν.

Μάλιστα ο προπονητής της Ένωσης, Γιάννης Γουλής, είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει την Παραβόλα κι ίσως να την περίμενε στα μπαράζ των δευτεραθλητών κι όχι των τριταθλητών. Πάντως στο πλαστικό τερέν είναι πιο εξοικειωμένοι οι παίκτες του Ευηνοχωρίου, λόγω της χρησιμοποίησης του Ενωσιακού γηπέδου, ως εδρας στα περισσότερα ματς.

Γιώργος Παπαϊωάννου