Α.Ο Αγρινίου: Στην Κοζάνη το μπαράζ

Αρχικά ο ΑΟ Αγρινίου είχε ενημερωθεί πως το μπαράζ με τον 4ο του άλλου Ομίλου του Βορρά της Γ΄Εθνικής θα γίνει στην Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποι της ομάδας είχαν φροντίσει για την διαμονή της αποστολής στην συμπρωτεύουσα. Τελικά θα γίνει στην Κοζάνη, αφού ειδοποιήθηκαν την Δευτέρα για την αλλαγή, κάτι που οριστικοποιήθηκε χθες.
Την Κυριακή, επομένως, ώρα 16:00 στο ΔΑΚ της Κοζάνης ο Α.Ο. Αγρινίου θα δώσει το μπαράζ για τυχόν επιλαχούσα θέση στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, με αντίπαλο τον Ορφέα Νέου Σκοπού Σερρών που τερμάτισε στην τέταρτη θέση του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με 38 βαθμούς.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιγνίδι (φωτο) του ΑΟ Αγρινίου με τον Πήγασο Αγρινίου , αλλά η σπουδαία είδηση συνίσταται στην συνεργασία που ανοίγει ανάμεσα σ’ αυτές τις δύο ομάδες και την ΑΛΦΑ ’93.

Ο ΑΟΑ λόγω της μη προσέλευσης του Ηρακλή Κοζάνης είχε οργανώσει αυτό το φιλικό, πριν από το οποίο τιμήθηκαν οι αθλητές του Γεωργούλας και Μήτσου που ξεκίνησαν από τον Πήγασο, καθώς και ο αντιπρόεδρος του ΑΟ, Ντίνος Τσιαμάκης, που συνεχίζει να βρίσκεται στην ενεργό δράση με την φανέλα του Πήγασου.

Συνεργασία

Το πρωί της περασμένης Κυριακής άνθρωποι του ΑΟ Αγρινίου, του Πήγασου Αγρινίου και της ΑΛΦΑ ’93 συναντήθηκαν κι έβαλαν τις βάσεις για άμεση συνεργασία. Συζητήθηκε πλάνο για τις μικρές ηλικίες, αλλά επίσης να λειτουργήσουν οι τρεις Αγρινιώτικοι Σύλλογοι ως «συγκοινονούντα δοχεία», σε διαφορετικές Κατηγορίες. Εφόσον αυτή η συνεργασία πάρει «σάρκα και οστά» οι μπασκετμπολίστες που θα μπορούν να σταθούν σε υψηλότερο επίπεδο θα εντάσσονται στον ΑΟΑ και οι ελπιδοφόροι θα παίρνουν παραστάσεις και παιγνίδια στις άλλες δύο ομάδες των χαμηλότερων Κατηγοριών.

Είναι γεγονός πως στο μπάσκετ του Αγρινίου έχει απουσιάσει η συνεργασία που θα το πάει πιο ψηλά, πλέον γίνεται ένα «βήμα» και… ακούγεται πως δρομολογούνται κι άλλα…

Γιώργος Παπαϊωάννου