ΑΕΜ: Για την πρώτη νίκη

Η ΑΕ Μεσολογγίου πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Κομπότι από τον Σκουφά (0-0) και στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Ευπαλίου της Φωκίδας,…

ΑΕΜ copy

Η ΑΕ Μεσολογγίου πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Κομπότι από τον Σκουφά (0-0) και στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Ευπαλίου της Φωκίδας, σε ένα ματς που κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα θεωρηθεί αποτυχία μεγάλων διαστάσεων.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου ξεκινά πλέον ένα σερί που περιλαμβάνει τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις, κατά σειρά με Απόλλωνα Ευπαλίου, Αχέροντα Καναλακίου και Σκουφά Κομποτίου. Για να διατηρήσει και – ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα – να μεγιστοποιήσει τις προϋποθέσεις της για άνοδο στην Γ΄Εθνική, πρέπει να νικήσει και στα τρία αυτά παιγνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι της σημερινής 2ης Αγωνιστικής των μπαράζ αποτελούν την πιο αδύναμη ομάδα του Ομίλου, όμως στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας του Μεσολογγίου βρίσκεται το περσινό «πάθημα» του Ομήρου. Η ομάδα του Νεοχωρίου την 1η Αγωνιστική υποδέχονταν τον αδύναμο Αστέρα Ιτέας επίσης της Φωκίδας και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία, η οποία στοίχισε πολύ για την συνέχεια.
Στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου ξεκίνησαν την Δευτέρα το μεσημέρι οι προπονήσεις της ΑΕΜ, αν και με τα συνεχόμενα ματς οι ομάδες δεν έχουν το χρόνο να διαφοροποιήσουν πολλά πράγματα. Πάντως από τη πλευρά του Βασίλη Ξανθόπουλου γίνεται συνεχώς δουλειά στις στατικές φάσεις, οι οποίες αποτελούν ατού των πρωταθλητών Αιτωλοακαρνανίας.

Στο μεταξύ έχει προκαλέσει εκνευρισμό ο ορισμός διαιτητών από τα Τρίκαλα και την Αθήνα, γεγονός που θα επιφέρει παραπάνω έξοδα για την Διοίκηση της ΑΕΜ, κάτι που μπορούσε να αποφευχθεί. Άλλωστε στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στο Καναλάκι και τον Σκουφά ορίστηκαν διαιτητές από την Ήπειρο.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 13/5/15 ΩΡΑ 17:00
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ) –ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΔΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΑΘΗΝΩΝ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 13/5/15 ΩΡΑ 17:00
ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ - ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

Γιώργος Παπαϊωάννου