Β ΕΠΣΝΑ: Σαββατοκύριακο τα «μαντάτα»

Τέσσερα ζευγάρια της Β΄Κατηγορίας έχουν αφήσει εκκρεμότητες για τα play offs και τα play out, «λογαριασμοί» που θα ξεκαθαρίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα το Σάββατο στις πέντε το απόγευμα σε Καλύβια και Ποταμούλα για τον 2ο Όμιλο και την Κυριακή την ίδια ώρα σε Αστακό και Κεφαλόβρυσο για τον 3΄και 1ο Όμιλο.

Στα Καλύβια ο τοπικός ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο τρίτο ματς της σειράς των play offs την Θύελλα Παραβόλας. Τα δύο προηγούμενα παιγνίδια έληξαν ισόπαλα 2-2 και στο τελευταίο του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ αναδεικνύεται 2ος και μια ανάσα από την άνοδο, τόσο με νίκη όσο και με ισοπαλία. Η ομάδα της Παραβόλας θα παραταχθεί μόνο για νίκη και παρότι φιλοξενούμενη έχει δείξει πως οι πιθανότητές της είναι πολλές.

Ο Κεραυνός Ποταμούλα έχει το ίδιο πλεονέκτημα με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ένωση Αγίου Δημητρίου, μόνο που αυτή η μάχη αφορά την παραμονή στην Β΄ΕΠΣΝΑ και οι φιλοξενούμενοι μόνο με νίκη αποφεύγουν τον υποβιβασμό.

Δευτεραθλητή θα αναδείξει την Κυριακή και ο 3ος Όμιλος, ανάμεσα σε Ηρακλή Αστακού και ΑΕ Βάλτου. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν σε δύο αποτελέσματα, όμως η ομάδα του Χαλκιόπουλου που θέλει μόνο νίκη τους δυσκόλεψε πολύ στο πρώτο παιγνίδι στο ίδιο γήπεδο και τους νίκησε στην έδρα της την Τετάρτη.

Στον 1ο Όμιλο ο γηπεδούχος Αστέρας Κεφαλοβρύσου και ο Τρίκαρδος Κατοχής θα δώσουν την τρίτη και τελευταία «μάχη» τους για την παραμονή. Το πλεονέκτημα που δίνει τη δυνατότητα για δύο αποτελέσματα ανήκει στον Αστέρα.