Με ταλέντο στις διαρρήξεις απο τα... 13 του

Ο 13χρονος «μπουκαδόρος» δρούσε ανελλιπώς από τις 14 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Τρίτη που έπεσε στα χέρια ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Από τα 13 του…

newego_LARGE_t_1101_20601536

Ο 13χρονος «μπουκαδόρος» δρούσε ανελλιπώς από τις 14 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Τρίτη που έπεσε στα χέρια ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Από τα 13 του χρόνια είχε βρει τη λύση στο πρόβλημα του... επαγγελματικού προσανατολισμού, ένα αγοράκι που διάλεξε μια «δουλειά» η οποία δεν πρόκειται να χτυπηθεί ποτέ από την οικονομική κρίση, αφού είχε γίνει «μετρ» των... διαρρήξεων και είχε χτυπήσει τουλάχιστον 17 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας!

Ο 13χρονος «μπουκαδόρος» δρούσε ανελλιπώς από τις 14 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Τρίτη που έπεσε στα χέρια ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον εντόπισαν να… οδηγεί αυτοκίνητο! Ο ανήλικος ομολόγησε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε επιχειρήσει να διαρρήξει ένα σπίτι στην Πάτρα κι έτσι οι αστυνομικοί τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι, μαζί με δύο συνεργούς του, είχε διαπράξει τις κλοπές που τους απέφεραν μετρητά και κοσμήματα  συνολικής αξίας άνω των 24.000 ευρώ!

Ως «μέντορας» του 13χρονου διαρρήκτη κατηγορείται ο ηλικίας 58 χρόνων πατέρας του, που επίσης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε κλοπές και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών μαζί με το γιο του, για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του οποίου η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.