Νεκρή βρέθηκε 45χρονη απο άνδρες του Λιμενικού στη Ναύπακτο

Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα 45 ετών, από άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Ναυπάκτου, στην θαλάσσια περιοχή «Φανάρι» Μαλαμάτων. Η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από…

limeniko

Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα 45 ετών, από άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Ναυπάκτου, στην θαλάσσια περιοχή «Φανάρι» Μαλαμάτων. Η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαίου και οι συγγενείς της ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό της ενώ δήλωσαν την εξαφάνισή της και στο αστυνομικό τμήμα του Ευπαλίου που με την σειρά τους οι αστυνομικοί, ενημέρωσαν και τον λιμενικό σταθμό της Ναυπάκτου.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και το πρωί της Τρίτης όταν το πλωτό σκάφος του λιμενικού σταθμού, που περιπολούσε στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας στην παραλία.

Αμέσως ενημερώθηκε και το περιπολικό όχημα όπου με προσωπικό βρέθηκε στην περιοχή. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφερε την 45χρονη στο κέντρο υγείας της Ναυπάκτου και στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Το προανακριτικό έργο για την δυσάρεστη αυτή υπόθεση έχει αναλάβει ο λιμενικός σταθμός Ναυπάκτου

Πηγή:http://lepantortv.gr/