Β ΕΠΣΝΑ: Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες

Πέντε ματς έγιναν το Σαββατοκύριακο για την Β΄ΕΠΣΝΑ, τα τρία στα πλαίσια των play offs με στόχο την κατάκτηση της 2ης θέσης και τα δύο…

ΑΣΤΑΚΟΣ

Πέντε ματς έγιναν το Σαββατοκύριακο για την Β΄ΕΠΣΝΑ, τα τρία στα πλαίσια των play offs με στόχο την κατάκτηση της 2ης θέσης και τα δύο για τα play out και την προσπάθεια παραμονής στην Κατηγορία.
Στον 1ο όμιλο η αναμέτρηση της Ένωσης Ευηνοχωρίου με τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά δεν ανέδειξε νικητή και αυτό το 1-1 δίνει περιθώρια και στους δύο. Όποιος νικήσει θα είναι δεύτερος και θα έχει πάρα πολλές πιθανότητες για άνοδο. Ο Αστέρας Κεφαλοβρύσου ήταν αυτός που νίκησε με 2-0 τον Τρίκαρδο Κατοχής για τα play-out κι έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Η Θύελλα Παραβόλας πήρε ισοπαλία 2-2 στα Καλύβια και ουσιαστικά μετέφερε το πλεονέκτημα στο δικό της «στρατόπεδο», αφού με νίκη στην έδρα της κατακτά την 2η θέση του 2ου Ομίλου. Στα play-out του ίδιου Ομίλου ο Κεραυνός Ποταμούλας επικράτησε με 1 – 0 της Ένωσης της Αγίου Δημητρίου και βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην παραμονή.

Αγώνα για τα play offs, μόνο, είχαμε στον 3ο Όμιλο και ο Ηρακλής Αστακού ήταν στην έδρα του ο νικητής κόντρα στην Α.Ε. Βάλτου, αυξάνοντας περισσότερο τις πιθανότητές του.

Στις καθυστερήσεις

Ο Ηρακλής Αστακού πήρε την πολυπόθητη νίκη που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην 2η θέση οριστικά, με γκολ στην καθυστερήσεις κόντρα στην Α.Ε. Βάλτου η οποία στάθηκε πολύ καλά. Μάλιστα αν η νίκη «χαμογελούσε» στους φιλοξενούμενους δεν θα ήταν άδικο αποτέλεσμα. Το ματς έκρινε το γκολ του Γεωργούση στο 93΄κι ενώ ο σκόρερ είχε μπει αλλαγή στο 65΄. Μάλιστα το πέτυχε με ατομική ενέργεια κι έχοντας αποφύγει τέσσερις αντιπάλους πριν σκοράρει.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής με φάουλ του Π. Λιβάνη στο 21΄ και η Α.Ε. Βάλτου με τον Τσεκούρα στο 30ο λεπτό.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Λαδάς - Ξενοφώντας Αθανασούλας): Ρηγάλος, Λιβάνης Β., Λιβάνης Π., Παπαζήσης, Γκάτσης, Ταφάνι, Αργύρης (65΄ Τζακώστας), Λαδάς, Κοτρώτσος Θ., Κοτρώτσος Γ., Τριάντης (65΄ Γεωργούσης).
Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ (Ανδρέας Τσάμης): Νέστωρας Δ., Τσάκαλος, Ζώης, Νέστωρας Γ., Ζαχαράκης Σ., Μαργαρίτης, Τσιάκαλος (88΄ Ζαχαράκης Κ.), Ψωμοδότης, Τσεκούρας, Τύμπας (82΄ Θώδης), Βαϊνάς.

Παράπονα Ένωσης

Το πλεονέκτημα ανήκει στην Ένωση Ευηνοχωρίου, αλλά μόνο τυπικά ήταν γηπεδούχος στο πρώτο ματς των play offs κόντρα στον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά, αφού η έδρα τους είναι κοινή και στο Ενωσιακό γήπεδο θα αναμετρηθούν ξανά την Τετάρτη. Ισοπαλία, 1-1, το πρώτο ματς και η ομάδα του Ευηνοχωρίου εκφράζει πολλά παράπονα για την διαιτησία. Ο Αλικυρναϊκός προηγήθηκε στο 33΄με τον Τριφιάτη και στο 79' ο Φλωρόπουλος ισοφάρισε για την Ένωση.

ΕΝΩΣΗ (Γιάννης Γουλής): Δασκαλάκης, Δημαράς Ι. (70΄Αλεξανδρόπουλος 75΄ Κοσσόβας), Μακρής, Γερατσιάν, Βλάχος, Φλωρόπουλος, Δημαράς Π. (40΄Παπαναστασίου) , Τσαλίκης, Σακελαρόπουλος, Ρισβάς, Μιχαλόπουλος.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ (Σταμάτης Σαρρής): Τσιώλης, Τσαλαφούτας, Ψαθάς, Ζέρβας, Καρβέλης, Κάκκος, Βασιλείου, Μπαλαμπάνης (70΄ Κέσκος), Αθανασόπουλος (60΄Σκαρλάτος), Αχτύπης, Τριφιάτης.

Κοντά η Ποταμούλα

Ο Κεραυνός Ποταμούλας ήταν ο νικητής με 1 – 0 επί της Ένωσης της Αγίου Δημητρίου και απέκτησε προβάδισμα παραμονής στον 2ο Όμιλο, αφού χρειάζεται μία ισοπαλία στο επόμενο ματς ή στο μεθεπόμενο, αν ηττηθεί στην δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση των play out. Αρκετό άγχος και επιφυλακτικότητα από τις δύο ομάδες και το ματς κρίθηκε στο γκολ που πέτυχε στο 32΄ ο Τασούλης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Πάνος Ασπρογιάννης): Παπαθανάσης Α., Καπής (60΄ Σοφρώνης), Τηγανίτας, Καλαντζής, Ντελής, Τσιλιμαντός (90΄ Παπαθανάσης Κ.), Γιώτης, Φλώρος, Μουρτζιάπης, Τασούλης, Σωτηρίου (80΄ Αναγνωστόπουλος).

ΕΝΩΣΗ (Γιώργος Γκούβελος): Μπαλωμένος, Ζαγγανάς Ι. (46΄ Ζαγγανάς Θ.), Μπαμπάτσικος, Συσσοβίτης, Λιανός (80΄ Θεοδωρίδης), Κρανιάς, Σιάσιος (70΄ Παπαγιάννης), Κόντος, Καλοκαίρης, Στεφανόπουλος, Νικολογιάννης.

Προβάδισμα Κεφαλόβρυσου

Ο Αστέρας Κεφαλοβρύσου επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Τρίκαρδου Κατοχής για τα play-out και βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή. Στο 20' σημειώθηκε το 1-0 για τον Αστέρα με κεφαλιά του Ανδρεάκη και στο 25' είχε δοκάρι ο Τρίκαρδος σε λάθος γύρισμα του Ηλία Πατρινού των γηπεδούχων. Στο 73' οι παίκτες του Αστέρα «σημάδεψαν» δύο φορές τα δοκάρια, διαδοχικά με Ανδρεάκη – Κανταρέλο, αλλά στο 85' ο Αλέξανδρος Φούντας με πλασέ έγραψε το 2 - 0.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Σιδεράς): Τσοκάντας, Φούντας Δ., Κανταρέλος Δ., Σέρβος, Πατρινός Η., Σκαρμούτσος, Καρέτσος Β., Ανδρεάκης Κ., Μποτσιβάλης (Μοναστήρας), Φούντας Α. (91' Κολτσίδας), Κανταρέλος Γ. (89' Σαμαντάς)

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Θεοδόσης Κόκκοτος): Ροδάτος, Ξύστρας, Πλαστήρας Κ. (35 λ.τ. Κουτσουπιάς), Καραμήτσος, Μυτάκης, Κόκκοτος, Μούτσα, Καρανίκας, Καλαντζής, Μουρκογιάννης, Βλαχοδήμος (60' Καραλής).