Βόλλεϋ : Για Β΄Εθνική η Ομόνοια

Η Γυναικεία ομάδα βόλλεϋ της Ομόνοιας Ναυπάκτου πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Γαλήνης Πάτρας και πέρασε μπροστά στον Όμιλό της για τα play offs ανόδου στην Β΄Εθνική. Ισοβαθμεί με την Αχαϊκή ομάδα, πλην όμως έχει καλύτερη διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιγνίδια κι εκεί ήταν όλη η αγωνία στο δεύτερο ματς του «Παπαχαραλάμπειου» Σταδίου.

Η Ομόνοια στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό, επικράτησε 3-1, κάτι που και η Γαλήνη είχε καταφέρει στον πρώτο γύρο στην Πάτρα και με τη διαφορά πόντων υπέρ 91-87. Έτσι η Ομόνοια για να υπερτερεί στην ισοβαθμία χρειαζόταν νίκη με 3-0 σετ ή με 3-1 εφόσον κάλυπτε και το χάντικαπ της διαφοράς των πόντων του πρώτου αγώνα. Η ομάδα της Ναυπάκτου πήρε το πρώτο σετ με 25-20, έχασε το δεύτερο (13-25) με κακή απόδοση, αλλά πήρε το τρίτο 25-14. Στο ξεκίνημα του τετάρτου σετ το σκορ ήταν 2-1 σετ υπέρ τη Ομόνοιας και η διαφορά των πόντων στο +4 υπέρ των γηπεδούχων πλέον. Οι νικήτριες του τελευταίου σετ θα ήταν αυτές που θα καταλάμβαναν την πρώτη θέση και το πήραν οι γηπεδούχες με 25-22 κατακτώντας τη νίκη με 3-1 σετ αλλά καλύπτοντας και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων του πρώτου αγώνα αφού με συνολικό σκορ 88-81 πήγαν στο +7.

Για την Ομόνοια του Γιώργου Μητρόπουλου έπαιξαν Πατακοπούλου Μοσχ., Κονίδα, Νάκη, Θεοδωροπούλου, Κότσιαλου, Σχίζα, Πατακοπούλου Μαρ., Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Γουγουσάκη, Μποβιάτση, Καλπύρη.
Η προτελευταία αγωνιστική των play offs θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή και η μεν Ομόνοια παίζει στην Καλαμάτα, η δε Γαλήνη στην Ακράτα, την οποία η ομάδα της Ναυπάκτου υποδέχεται την τελευταία Αγωνιστική. Η Βαθμολογία των play offs ανόδου στη Β’ Εθνική είναι: Ομόνοια Ναυπάκτου 9, Γαλήνη Πάτρας 9, Ποσειδώνας Καλαμάτας 5, ΑΟ Ακράτας 1.


φωτο:nakisp