ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας του Κέντρου Πρόληψης «Οδυσσέας»

Ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας του Κέντρου Πρόληψης «Οδυσσέας»

Ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας του Κέντρου Πρόληψης «Οδυσσέας»

Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.kp-odysseas.gr

Η ιστοσελίδα αποτελεί μία «γέφυρα» επικοινωνίας του κέντρου με την τοπική κοινότητα και όχι μόνο. Μέσα από αυτή το κέντρο επικοινωνεί με όλες τις ομάδες-στόχους, με τα υπόλοιπα κέντρα πρόληψης και με οποιοδήποτε πολίτη επιθυμεί να δει και να ενημερωθεί για τη δουλειά του κέντρου. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορεί να πάρει πληροφορίες για το πλαίσιο λειτουργίας (δηλαδή στοιχεία του καταστατικού, νομική μορφή, ΔΣ, Ο.ΚΑ.ΝΑ, επιστημονική ομάδα), να μάθει ποιο ακριβώς είναι το επιστημονικό αντικείμενο (πρωτογενής και δευτερογενής πρόληψη) σε ποιες ομάδες-στόχους απευθύνεται το κέντρο και με ποιες μορφές παρέμβασης. Επίσης, δίνονται αναλυτικά οι δράσεις, νέα που μπορεί να δει και να διαβάσει κανείς (άρθρα, βιβλιογραφία), για εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, αλλά και άλλου τύπου θέματα που αφορούν στο Φορέα . (π.χ. διοικητικού περιεχομένου).

«Στο Κέντρο προσπαθούμε να διευρύνουμε το πεδίο των παρεμβάσεών , να αναβαθμίσουμε και να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τις δράσεις του Φορέα, διότι το πρόβλημα της χρήσης Ψυχοτρόπων Ουσιών και η Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, γενικότερα, παραμένει κορυφαίο .Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η δημιουργία της ιστοσελίδας ..» αναφέρει ο κος Γεώργιος Παπαναστασίου, Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr