Παράταση υλοποίησης του Προγράμματος "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" από το Επιμελητήριο Αιτ/νίας

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γεώργιου Σταθάκη παρατείνεται έως την 31.12.2015 η…

epi-epimelitirio

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γεώργιου Σταθάκη παρατείνεται έως την 31.12.2015 η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών».

Σημειώνεται δε ότι τα έργα για τα οποία δεν θα υποβληθεί μέχρι την 30.06.2015, από πλευράς δικαιούχου, Αίτημα Επαλήθευσης - Πιστοποίησης ή Αίτημα Τροποποίησης, θα απεντάσσονται αυτοδίκαια από το Πρόγραμμα.

Η απόφαση αυτή, ο συνημμένος Οδηγός του Προγράμματος και τα Παραρτήματα αυτού όπου έχουν ενσωματωθεί όλες οι μέχρι τώρα αλλαγές τροποποιήσεις , διορθώσεις και συμπληρώσεις έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑΕ http://www.antagonistikotita.gr, του ΕΣΠΑ http://www.espa.gr, του ΕΦΕΠΑΕ http://www.efepae.gr και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας http://www.etakcci.gr.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο τηλ. 2641074500.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ