Φλόγα Παλαιομάνινας-Ναυπακτιακός Αστέρας: Ευκαιρίες χωρίς γκόλ

Καλό παιχνίδι στο γήπεδο του Δοκιμίου, όπου Φλόγα Παλαιομάνινας και Ναυπακτιακός Αστέρας έμειναν στο 0 – 0, ενώ οι περισσότερες ευκαιρίες ήταν για τους φιλοξενούμενους. Άλλωστε το από νωρίς ασφαλές 3-1 υπέρ της ΑΕΜ λύγισε την αυτοπεποίθηση της ομάδας του Γιάννη Πανουργιά, που επιθυμούσε ισοπαλία στο άλλο ματς. Οι γηπεδούχοι με σημαντικότατες απουσίες, αλλά στάθηκαν πολύ καλά. Απόντες βασικά στελέχη, όπως ο Μικελάτος, ο Ζαχαράκης και ο τερματοφύλακας Ρόκκος, αν και τον τελευταίο αντικατέστησε επάξια ο Ταράτσας,
Ο Αστέρας είχε καλύτερες στιγμές στο 6΄με τον Καζανά, στο 9΄ με τον Πιστιόλη , στο 14΄ με τον Ανδριτσόπουλο, στο 16΄με τον Ψυχογιό, στο 24΄ με τον Ανδριτσόπουλο ξανά, όπως και στο 33΄, στο 34΄με τον Ψυχογιό, στο 38΄ με τον Καζανά, στο 48΄ στο 51΄ και στο 53΄με τον Θεοχάρη, στο 55΄πάλι με τον Ψυχογιό και τον Πιστιόλη, στο 62΄ ξανά με Πιστιόλη, στο 68΄ με σουτ του Θεοχάρη και στο 69΄ με σουτ του Ανδριτσόπουλου, στο 83΄ με τον Μιχάλη Βρουσάι, στο 85΄ και 86΄με τον Καραγιάννη, στο 88΄ από σουτ του Πιστιόλη και στο 93΄ με σουτ του Θεοχάρη.
Για την Φλόγα καλές φάσεις έγιναν στο 22΄ από σέντρα του Νούλα, κεφαλιά Κουρσάρη και απόκρουση του Ανδρεόπουλου, στο 27΄ σε μακρινό σουτ του Κόκκαλη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος, στο 41΄ σε σουτ του Νούλα (άουτ), στο 58΄ όταν από την σέντρα του Καλοκαίρη η κεφαλιά του Κόκκαλη ήταν αδύναμη, στο 81΄ από κεφαλιά του Ξευγένη, άουτ και στο 93΄που ο Μούτσα σούταρε και απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.

ΦΛΟΓΑ (Θωμάς Καρτσακλής): Ταράτσας, Καλοκαίρης, Τραγουλιάς, Νούλας, Κουρσάρης, Καντάνης, Μούτσα, Μακρής (56΄ Ξευγένης), Κόκκαλης, Κοντοπάνος, Γιαννακάς (69΄ Χονδρογιάννης).

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος, Καζανάς (86΄ Καλαβρουζιώτης), Βρουσάι Μιχ., Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Θωμόπουλος, Ανδριτσόπουλος (69΄ Καραγιάννης), Θεοχάρης, Ψυχογιός (78΄ Αδραχτάς), Βρουσάι Μαρ., Πιστιόλης.