ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΜήνυμα του Α. Κατσιφάρα για την πανελλαδική εθελοντική δράση της Κυριακής «Let’s Do It Greece»

Μήνυμα του Α. Κατσιφάρα για την πανελλαδική εθελοντική δράση της Κυριακής «Let’s Do It Greece»

Μήνυμα του Α. Κατσιφάρα για την πανελλαδική εθελοντική δράση της Κυριακής «Let’s Do It Greece»

το μήνυμά του για την πανελλαδική εθελοντική δράση καθαρισμού «Let’s do it Greece» ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, αναφέρει προς τους εθελοντές και τους φορείς που συμμετέχουν:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στη δράση «Let’s Do it Greece 2015» που στόχο έχει την προστασία του περιβάλλοντος, ένα μείζον θέμα το οποίο επηρεάζει τη ζωή μας, τόσο ως κοινωνία στο σύνολό της, όσο και τον καθένα από εμάς μεμονωμένα.

Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, ο Εθελοντισμός μας δίνει την ευκαιρία για μια διαφορετική στάση απέναντι στη ζωή, να αντλήσουμε δύναμη, αισιοδοξία, εμπιστοσύνη, ελπίδα και να βρούμε αξίες, ιδανικά, οράματα που έχουμε λησμονήσει εδώ και καιρό.

Μέχρι στιγμής μας έχουν κοινοποιηθεί περισσότερες από 40 δράσεις που θα λάβουν χώρα σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διαδίδοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της βελτίωσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους εθελοντές, τους φορείς και τις οργανώσεις για την κινητοποίησή τους και τη συνεργασία τους, και καλώ όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να αγκαλιάσουν τις κατά τόπους δράσεις.

Συμμετέχοντας όλοι ενεργά, βοηθάμε στην αναβάθμιση του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος της Περιφέρειάς μας και στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής και εθελοντικής μας συνείδησής.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους «Καλή επιτυχία» με τη σκέψη να είναι πως σε μία μέρα δράσης προσπαθούμε να καθαρίσουμε τη Δυτική Ελλάδα, όμως καθημερινά μαχόμαστε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Όλοι μαζί διαδίδουμε το μήνυμα της ανιδιοτέλειας, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015!».

Πηγή:pde.gov.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr