Ημερίδα με θέμα «Καταπολέμηση ενδοοικογενειακής βίας» στο Αγρίνιο

Επιστημονική Ημερίδα από την νεοσύστατη
Εταιρεία Ψυχικής Υγείας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» στο Αγρίνιο

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στις 11:00 το πρωί, η νεοσύστατη μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», που εδρεύει στο Μεσολόγγι, διοργανώνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο Τράπεζας της Ελλάδος) στο Αγρίνιο, την τρίτη επιστημονική ημερίδα της στο Νομό μας, με θέμα τη Πρόληψη και Καταπολέμηση ενδοοικογενειακής βίας ..
Πρόκειται για ένα σοβαρότατο θέμα που ενδιαφέρει όλες τις οικογένειες και στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη στα θέματα που αφορούν την υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών αλλά και να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ATT00284Ομιλητές της επιστημονικής αυτής ημερίδας θα είναι δύο αξιόλογοι ομιλητές, ο Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Θερμός και ο εγκληματολόγος Φώτης Σπυρόπουλος. Την Ημερίδα θα συντονίσει ο φιλόλογος κος Χριστόφορος Μπαμπάνης.

Η παρακολούθηση των εργασιών της Ημερίδας είναι ελεύθερη και όπως έγινε γνωστό από τον Επιστημονικό Διευθυντή της «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» (Δροσίνη 1,
Μεσολόγγι) Βασίλη Σταμάτη, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του εγκεκριμένου από το αρμόδιο Υπουργείο προγράμματος.