ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΟικονομιαΣυμφωνία με τους θεσμούς πριν ή μετά τις 24 Απριλίου;

Συμφωνία με τους θεσμούς πριν ή μετά τις 24 Απριλίου;

Συμφωνία με τους θεσμούς πριν ή μετά τις 24 Απριλίου;

Τι συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη του Brussels Group

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Brussels Group στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και θεσμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνεδρίαση καθορίστηκε η ατζέντα των προσεχών συζητήσεων, που πλέον θα γίνεται ανά θεματική ενότητα (ασφαλιστικό, φορολογικό, χρηματοοικονομικά κλπ), όπως προέκυψε από την πρόσφατη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, αλλά και κατά το πρόσφατο Euroworking Group.

Αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια να απεμπλακούν οι συζητήσεις, με προοπτική, ενδεχομένως, να γίνεται τμηματική καταβολή δόσεων κάθε φορά που κλείνει μια θεματική ενότητα και να προλάβουμε να φτάσουμε σε συμφωνία έως τις 24 Απριλίου, σε επίπεδο Eurogroup.

Πληροφορίες πηγές των θεσμών δεν απέκλειαν πάντως και το ενδεχόμενο να μπορούσε να υπάρξει ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και συμφωνία, ακόμα και λίγες ημέρες μετά την 24η Απριλίου, καθώς η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου για τη δίμηνη παράταση της συμφωνίας-γέφυρας, άφηνε περιθώριο μέχρι και τέλος του μηνός Απριλίου.

parapolitika.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα