Πασχαλινό παζάρι από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη άνθρωποι από το «χαμόγελο» στα Καλύβια θα είναι στον πεζόδρομο της Χαρ. Τρικούπη OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ξεκίνησε από σήμερα στο Αγρίνιο, στον πεζόδρομο της οδού Χαρ.Τρικούπη,  το Πασχαλινό παζάρι του «Χαμόγελο του Παιδιού». Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πασχαλινά είδη και όχι μόνο του συλλόγου, σε πολύ προσιτές τιμές. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το τριήμερο πασχαλινό παζάρι θα διατεθούν για τα παιδιά του «Χαμόγελο του Παιδιού». Στο σπίτι του Αγρινίου, στα Καλύβια, απολαμβάνουν την ημερήσια φροντίδα δεκαπέντε παιδιά.

Η Εκπαιδευτικός στην ημερήσια φροντίδα του «Χαμόγελο του Παιδιού» κα  Μαρία Πρεβεζάνου δήλωσε «Πραγματοποιούμε το Πασχαλινό μας παζάρι μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη. Οι ώρες λειτουργίας του παζαριού είναι από τις 9.00 το πρωί έως και τις 9.00 το βράδυ, ενώ την Μεγάλη Τετάρτη το παζάρι θα λειτουργήσει μέχρι και τις 3.00 το μεσημέρι, επίσης από τις 9.00 το πρωί. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να επισκεφτούν το παζάρι μας, να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές με προϊόντα του συλλόγου μας σε προσιτές τιμές, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό να συνεχίσει το δύσκολο έργο του και τις δράσεις του. Η προσπάθεια γίνεται για να στηρίξουμε τις ανάγκες χιλιάδων παιδιών».

Κων/νος Χονδρός

OLYMPUS DIGITAL CAMERA