Σαν οικογένεια και το 2015

Σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα ο ΑΟ Αγρινίου το βράδυ της Τετάρτης  έκοψε  Βασιλόπιτα για το 2015 σε χώρο εστίασης,  με την παρουσία  όλων των αθλητών της ομάδας μπάσκετ, του προπονητικού τιμ, της Διοίκησης και φίλων της ομάδας, εκ των οποίων και ορισμένες κυρίες. Ο πρόεδρος της ομάδας, Περικλής Γερμανός, στη  σύντομη ομιλία του ευχήθηκε το 2015 να είναι ακόμα καλύτερο και ευχαρίστησε για την παρουσία τους  τον Αντιδήμαρχο κ. Γκρίζη,  τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Νικάκη, την κα Έλλη Παπαλέξη και τις κυρίες που έδωσαν το παρόν, καθώς και τον πρώην πρόεδρο Θανάση Κόκκιο.

Σε δηλώσεις που μας έκανε ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος είπε πως ο ΑΟ θα κυνηγήσει έως τέλος το στόχο που μπορεί να πετύχει, παραδέχθηκε όμως πως η ήττα στην Καστοριά ήταν δίκαιη. Όσο για το αν η ομάδα του βρίσκεται στο επίπεδο που μπορεί βάσει των «υλικών» που διαθέτει, απάντησε πως η κάθε ομάδα πρέπει να δίνει το… 110% και η δική του δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί.

Ο αρχηγός Κώστας Γεωργούλας μας είπε ότι δεν το περίμενε να έχει  πετύχει τόσα πράγματα η ομάδα αυτή που το καλοκαίρι είχε μείνει με ένα Δελτίο, αλλά περισσότερο τόνισε το οικογενειακό  κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους του ΑΟ και φυσικά τους παίκτες του.

Κατά τα  άλλα ο ΑΟ  έκανε φιλικό με την ΓΕΑ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τα Σιάτιστα το απόγευμα της Κυριακής (ώρα 17:00).

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»