ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδα39χρονη σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη με 19.095 μόρια στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων!

39χρονη σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη με 19.095 μόρια στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων!

39χρονη σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη με 19.095 μόρια στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων!

Σύζυγος, μητέρα, σκληρά εργαζόμενη.. Η 39χρονη Χρυσαυγή Κηρομίτη, από τη Στεφάνη Πρέβεζας, παρότι είχε ένα 24ωρο ασφυκτικά γεμάτο με υποχρεώσεις, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της… Και στο εξής, θα είναι φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

Η περίπτωσή της είναι πράγματι ξεχωριστή! Κι αυτό γιατί η Χρυσαυγή είναι μηχανικός με σπουδές στο Μετσόβιο και δύο μεταπτυχιακά.

Όμως στη διαδρομή αυτή ανακάλυψε ότι την ιδιαίτερη αγάπη για την Ιατρική. Και η αγάπη αυτή αποτέλεσε το μεγαλύτερο κίνητρο.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια με την εγγραφή στο 6ο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων από όπου πήρε την ειδικότητα της βοηθού φαρμακοποιού και συνάμα της άνοιξε το δρόμο για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Με τις επιδόσεις που πέτυχε πήρε την μία και μοναδική θέση για αποφοίτους ΕΠΑΛ στην Ιατρική των Ιωαννίνων με βαθμό εισαγωγής μάλιστα μεγαλύτερο από την αντίστοιχη Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

xrysaugi
Η Χρυσαυγή Κηρομίτη

Η Χρυσαυγή Κηρομίτη συγκέντρωσε 19.095 μόρια, γράφοντας 20 στα μαθηματικά, 20 στην ανατομία, 19,5 στην υγιεινή και 18 στην έκθεση! 

Χαίρεται πολύ την επιτυχία της και δέχεται τα συγχαρητήρια γνωστών και φίλων με ένα μεγάλο χαμόγελο. Μοιράζεται την χαρά της με την δεκάχρονη κόρη της, η οποία ήταν καθημερινός συμπαραστάτης σε αυτή την όμορφη περιπέτεια της μητέρας της. Και βέβαια με τον σύζυγό της, έστω και από μακριά καθώς εκείνος εργάζεται στο εξωτερικό.

Ευχαριστεί τους καθηγητές της στο 6ο ΕΠΑΛ οι οποίοι την βοήθησαν, ειδικά τη δεύτερη χρονιά.

Μιλά με θέρμη για την αδερφή της, τον άνθρωπο που της έδωσε το έναυσμα να ασχοληθεί με την Ιατρική και για την κόρη της που έδειξε μεγάλη υπομονή.

Είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Σχολή σημειώνοντας «το θέλω πολύ, μου αρέσει η Ιατρική, θέλω να δοκιμάσω».

Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα… Αυτή είναι η αρχή της Χρυσαυγής!

Και αυτή την συμβουλή δίνει προς όλους. «Πάντα θα υπάρχει η δυνατότητα για να πετύχουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Αρκεί να κυνηγάμε το όνειρό μας. Όλοι μπορούν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Άλλωστε η ζωή είναι ένας αέναος αγώνας. Αυτό πρέπει να έχουν στο νου τους και τα παιδιά που δεν πέτυχαν.. Πρέπει να ξέρουν ότι θα έχουν πάντα την δυνατότητα να κάνουν αυτό που θέλουν. Να το πιστέψουν και να το παλέψουν»!

Φυσικά, όταν πριν είκοσι χρόνια περίπου πετύχαινε στο Πολυτεχνείο, ήταν πολύ χαρούμενη. Όμως και τώρα, είκοσι χρόνια μετά, που άνοιξε την πόρτα της Ιατρικής, έχει την ίδια χαρά! Και είναι γεμάτη δύναμη για να συνεχίσει!

Πηγή: epiruspost.gr

Δυτική Ελλάδα: Ευτυχία και επιτυχία επί . . . τέσσερα!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr