Η 33χρονη Ηρώ Ζαβογιάννη από την Αμφιλοχία Διευθύντρια στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης

Η 33χρονη Ηρώ Ζαβογιάννη από την Αμφιλοχία Διευθύντρια στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης

 

Η 33χρονη πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Αιτωλοακαρνανία Ηρώ Ζαβογιάννη ανέλαβε την Διεύθυνση του γραφείου του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. ο «Βηματοδότης» αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η Ηρώ Ζαβογιάννη, η οποία από το Νοέμβριο του 2015 παρείχε τις υπηρεσίες της στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης και πλέον αναλαμβάνει το απαιτητικό έργο της διεύθυνσης του γραφείου του Αντιπροέδρου. Αλλά η εκπάγλου καλλονής (!) κ. Ζαβογιάννη, 33 ετών, εμφανίζεται ατρόμητη στην δουλειά και έχει εμπειρία από τη δημόσια υπηρεσία. Η ίδια υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κυριακάκη.
Η κ. Ζαβογιάννη μπορεί κάλλιστα να καυχιέται ότι είναι η συνεργάτιδα κυβερνητικού αξιωματούχου με τα περισσότερα… μεταπτυχιακά. Τρία παρακαλώ. Περισσότερα απ΄αυτά της κυρίας Αχτσιόγλου. Εκτός από το πτυχίο που διαθέτει από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών διαθέτει μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα».

zavogianni-iro-siriza

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Μαρία Τριανταφύλλου για την συνεργασία της Ελλάδας με τους Άραβες στον τουρισμό