3ος παγκόσμιος πρωταθλητής ο αθλητής του ΑΣ Θησέας

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κατάφερε να ανέβει στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου στο επίσημο και αναγνωρισμενο άθλημα του kick boxing, συμμετεχοντας με 2 αθλητές τον Μυζηθρα Δημήτρη και τον Κουμπαρούλα Γιώργο στο παγκόσμιο πρωταθλημα της WAKO,όπου είναι και το μοναδικό αναγνωρισμενο πρωτάθλημα kick boxing. Προπονητής της εθνικής ομάδας ήταν ο Κακαρελης Νίκος όπου ανέλαβε 7 αθλητές σαν κοουτσ και κέρδισε 6 μετάλλια. Οι Αγρινιωτες αθλητές αγωνίστηκαν πολύ καλά και καταφεραν να βρεθούν ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου κατακτωντας ένα χάλκινο μετάλλιο και μια 5η θεση.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Μυζηθρας Δημήτρης μετά από δυο αγώνες και χάνοντας στον ημιτελικό από τον παγκόσμιο πρωταθλητή τον Ρωσο στην κατηγορία των -54 κιλών low kicks.

5η θέση κατέκτησε ο αθλητής μας Κουτρουμπας Γιώργος στην κατηγορία των -67 κιλών, χάνοντας από τον Ρωσο πρωταθλητή.

Η εθνική μας ομάδα KickBoxing με πολύ σπουδαίες και δυνατές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων και Εφήβων στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, με συμμετοχή  άνω των 1.700 αθλητών κατέκτησε σε επίπεδο χωρών την ενδέκατη θέση, με 26 συνολικά μετάλλια, αποδεικνύοντας το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών αλλά και το επίπεδο των προπονητών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KickBoxing.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την  παγκόσμια επιτυχια που έφεραν και ανέβασαν το Αγρίνιο στην κορυφή αλλά και το μοναδικό προπονητή αναγνωρισμενο της πόλης μας Κακαρελη Νίκο που σε ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα ως προπονητής κατάφερε να φέρει και στην πόλη μας αλλά και στην Ελλάδα τόσα πολλά μετάλλια.