24 Ώρες τεχνικοί NOVA για προβλήματα με τα κανάλια NOVA

Δεν υπάρχει πιο ενοχλητική κατάσταση από το να είσαι στην ευχάριστη θέση να διαθέτεις NOVA, να καλείς τους φίλους σου για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα και να μένετε στα κρύα του λουτρού όταν συνειδητοποιείται πως τα κανάλια eurosport, που σας αφορούν, δεν έχουνε σήμα.

Τι καταστροφή που θα ήταν αυτή.

Επαναφορά δέκτη NOVA στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Όταν την προηγούμενη Κυριακή αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Και όπως και ο Μέρφι το έχει πει η καταστροφή ήρθε να με βρει Κυριακή βράδυ που όλα ήτανε κλειστά και δεν υπήρχε περίπτωση να βρω πουθενά κάποια επαγγελματική βοήθεια. Ή τουλάχιστον αυτό γνώριζα μέχρι τότε.

Για να γίνω πιο ακριβής το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν ότι τα κανάλια eurosport δεν είχανε σήμα. Έτσι όπως ήμασταν 4 άνδρες μαζεμένοι δεν ήθελε κανείς να παραδεχτεί πως δεν μπορεί να το καταφέρει και βαλθήκαμε να μαστορεύουμε.

Κάποια στιγμή κάποιος πρότεινε να γυρίσουμε το δέκτη NOVA στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όπως και κάναμε. Το πρόβλημα στην αρχή φάνηκε ότι λύθηκε όμως στην πορεία προέκυψε και κάποιο άλλο. Ο δέκτης δεν μπορούσε να ανοίξει από το τηλεκοντρόλ και χρειαζόταν κάποιος να σηκώνεται προκειμένου να τον ενεργοποιήσει από το switch on πλήκτρο που φέρει επάνω του.

Τεχνικός NOVA 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και σε όλη την Αθήνα

Η τελική λύση ήρθε από το στόμα της γυναίκας ενός φίλου μου όταν εκείνος την κάλεσε για να της πει ότι θα πηγαίναμε σπίτι τους να παρακολουθήσουμε το ματς. Εκείνη ανέφερε πως υπήρχε μια εταιρεία τεχνικών που κάλυπτε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής και που παρείχε τεχνικές υπηρεσίες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα ακόμα και στις ημέρες των αργιών.

Η εταιρεία 24ώρες τεχνικοί διαθέτει πάνω από 40 ειδικότητες τεχνικών μία από τις οποίες είναι και οι τεχνικοί NOVA. Καλέσαμε και δεν είναι υπερβολικό να πω πως το πρόβλημα είχε λυθεί μέσα στο επόμενο μισάωρο.

Δείτε ακόμη: