1ο τουρνουά «Παντελής Χαλαζιάς»

Με  επιτυχία διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος», στο Μεσολόγγι,  το 1ο τουρνουά «Παντελής Χαλαζιάς» (φωτο από aitosports.gr), που διοργάνωσε η Αναγέννηση Μεσολογγίου, στη μνήμη του πρώην προέδρου της. Στα ματς που έγιναν  ο αρκετός κόσμος  που βρέθηκε στο τουρνουά είδε καλό  ποδόσφαιρο. Νικήτρια του τουρνουά ήταν η Α.Ε. Μεσολογγίου, δεύτερη κατατάχθηκε η Αναγέννηση Μεσολογγίου και στην τρίτη θέση ο Αστέρας Μεσολογγίου. Στην οικογένεια του Παντελή Χαλαζιά δόθηκαν πλακέτες από την Αναγέννηση και την Ε.Π.Σ.Ν.Α.  από  τον πρόεδρό της Παναγιώτη Παπαχρήστο. Μάλιστα η Αναγέννηση χάρισε δύο φανέλες με το όνομα του πρώην προέδρου της στις κόρες του. Στα παιχνίδια διαιτητής ήταν ο Μιχάλης Ματσούκας με βοηθούς τους Κασσαβέτη και Καλύβα και τα έσοδα των εισιτηρίων θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πρώτο ματς η Αναγέννηση φάνηκε να υστερεί του Αστέρα Μεσολογγίου, ο οποίος υπερείχε, αλλά  στο 40΄ ο Κατσαβός με υπέροχο  ψηλοκρεμαστό σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Για την Αναγέννηση  του Μάκη Κουρνέτα έπαιξαν: Σταθάτος, Μπαλαούρας, Βαλμάς, Παπαδάτος, Μίαρης, Μακρής, Δάλλας, Αλεξανδρής, Ρήγας (25΄ Βασιλείου), Χαμοσφακίδης, Κατσαβός.

Ο Δημήτρης Μαντέλος επέλεξε για τον Αστέρα τους : Σπυρόπουλο, Κυριακόπουλο, Χολέβα, Κοκκόρη, Σούφρα, Γαντζούδη (25΄ Μπλαχούρα), Χατζή, Καρακώστα, Μαντέλο, Σταμάτη, Ναούμη.

Η Α.Ε.Μεσολογγίου  δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα, που αμύνθηκε αποτελεσματικά και η αναμέτρηση τελείωσε χωρίς τέρματα. Για την ΑΕΜ έπαιξαν  Καραδήμας, Διαμαντόπουλος, Ντρούκας, Στρεμμένος, Μπαλαμπάνης, Δάρδας, Αυτζής, Παλιάτσας, Ρισβάς, Πλαστήρας, Λένης και για τον Αστέρα Γιάντσιος, Μιχαλόπουλος (35΄ Χατζής), Γραμμένος, Κυριακόπουλος (39΄ Κοκκόρης), Παππάς, Σακαρέλος (35΄ Κτιστάκης), Σένια, Κέκελος, Καγιάς, Διαμάντης, Καλύβας.

Τελικά όμως ήταν οι «κανονιέρηδες» του Δημήτρη Ξηρού, που ως το μεγάλο όνομα του Μεσολογγίου κατέκτησαν την πρώτη θέση. Στο  τελευταίο ματς νίκησαν 1-0  την Αναγέννηση, καθώς  στο 20ο λεπτό  ο Βιδάλης με προβολή πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Οι  Καραδήμας, Διαμαντόπουλος, Ντρούκας (10΄ Γιαννής), Στρεμμένος (15΄ Ρουμελιώτης), Μπαλαμπάνης, Δάρδας, Αυτζής (20΄ Γεωργίου), Παλιάτσας, Ρισβάς (30΄ Ρασμίλ), Πλαστήρας (10΄ Βιδάλης), Βαλής (30΄ Βρέττας), ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν για τους νικήτες και οι  Σταθάτος, Μαντέλος, Δάλλας, Κουλιαμπάς, Παπουτσόπουλος, Κατσάνος, Καλύβας, Μωραΐτης, Βασιλείου (35΄ Παπαδάτος), Σαμαράς, Παπαδόπουλος (15΄ Αλεξανδρής (20΄ Μπαλαούρας) για τους διοργανωτές.