ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμος16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου: “Χόρεψε συ ψυχούλα μου και γω σε καμαρώνω” (ΦΩΤΟ)

16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου: “Χόρεψε συ ψυχούλα μου και γω σε καμαρώνω” (ΦΩΤΟ)

16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου: “Χόρεψε συ ψυχούλα μου και γω σε καμαρώνω” (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης «Οι Ρίζες» πραγματοποίησε και φέτος με μεγάλη επιτυχία αλλά και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, τη γιορτή λήξης των μαθημάτων 2018 με τίτλο “Χόρεψε συ ψυχούλα μου και γω σε καμαρώνω” την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. στο προαύλιο του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Τα Χορευτικά τμήματα, μικρών και μεγάλων, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για την επιτυχία της εκδήλωσης και ικανοποίησαν τόσο τους παρευρισκόμενους, με χορούς από την Ήπειρο, την Κρήτη, τη Θεσσαλία, τα νησιά του Αιγαίου, την Αν. Ρωμυλία, τον Έβρο, τη Σάμο, τη Μ. Ασία και την Πελοπόννησο, όσο και τους  δασκάλους τους, Κωνσταντίνα και Χρήστο Καμμένο, Μάρια Φώλου, Ιωάννα Καλαντζή  και Σπύρο Καμμένο. Εντυπωσιακή παρένθεση στα παραδοσιακά, έκαναν τα κορίτσια της ρυθμικής και του μοντέρνου χορού.

Την εκδήλωση μεταξύ των άλλων παρακολούθησαν αντιπροσωπείες, φίλοι και συμπορευτές της παράδοσης από άλλους συλλόγους όπως, του ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, το ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ, τον ΑΙΤΩΛΟ, τη ΓΕΑ, τον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ, την ΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΑ, τη ΣΥΝΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, τη ΡΟΥΜΕΛΗ, τα ΔΙΑΜΑΝΤΕΙΚΑ, την ΚΥΠΑΡΙΣΣΟ, τη ΓΑΒΑΛΟΥ…

Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!

και του χρόνου…

xoroi

Τομέας Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: «Tο Π.Α.ΜΕ. εκμεταλλεύεται την αγωνία του επικουρικού προσωπικού»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr