10ωρη Κάρτα «ΜΑΖΙ» της Γέφυρας: Ταξιδεύεις, περιγράφεις, διαγωνίζεσαι, κερδίζεις…

Μέσω της σελίδας mazi-gefyra στο Facebook διεξάγεται κάθε εβδομάδα ένας διαγωνισμός για την καλύτερη ιστορία μεταξύ όσων έστειλαν εκδρομείς που χρησιμοποίησαν τη 10ωρη κάρτα με επιστροφή της Γέφυρας για το Σαββατοκύριακο. Η κυρία Παναγιώτα Ιωαννίδη που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα τον διαγωνισμό για μια δωρεάν κάρτα «ΜΑΖΙ», έστειλε την πιο κάτω περιγραφή:

«Διηγήσεις γνωστών και κουβέντες μεταξύ φίλων, μας είχαν δημιουργήσει για την Ερατεινή ένα πραγματικό ενδιαφέρον. Το να την επισκεφτούμε μέσα σε μία άνετη καλοκαιρινή εκδρομή ήταν μια ιδέα που μας ήρθε όταν ακούσαμε ότι ενεργοποιήθηκε και πάλι φέτος η 10ωρη κάρτα με επιστροφή της Γέφυρας. Πρωί Κυριακής ξεκινήσαμε για την όμορφη κωμόπολη της Φωκίδας, κάνοντας χρήση της κάρτας.

Με το που φτάνεις, η θέα με τον Κορινθιακό σε πρώτο πλάνο και την Πελοπόννησο σε δεύτερο, σε προδιαθέτει θετικά. Η Ερατεινή σήμερα είναι αισθητά ανεπτυγμένη τουριστικά. Διαθέτει πολύ όμορφες παραλίες με δροσερά νερά το καλοκαίρι.

Κάναμε μια βουτιά στον Άγιο Νικόλαο και το μεσημέρι καθίσαμε για ουζάκι στην παραλία Τολοφώνος, στην πολύ φιλόξενη ταβέρνα της Κατερίνας… (δυστυχώς συγκρατήσαμε μόνο το όνομα της ιδιοκτήτριας).

10ΩΡΗ Κάρτα

Επιστρέψαμε το βράδυ με επαναφορτισμένες τις μπαταρίες μας και πολλά χαμόγελα στις αποσκευές μας. Ο χρόνος του ταξιδιού από την Πάτρα ως τον προορισμό μας (μέσω της Περιμετρικής της Ναυπάκτου) ήταν μία ώρα. Ο ίδιος χρόνος ήταν απαραίτητος και για την επιστροφή. Αυτό σημαίνει ότι με την κάρτα «ΜΑΖΙ» στην τσέπη, είχαμε 8 ώρες στη διάθεσή μας για να χαρούμε την απέναντι πλευρά.

Θεωρούμε βέβαιο ότι θα κάνουμε και άλλες ανάλογες μίνι-αποδράσεις μέσα στο καλοκαίρι με την καρτούλα της Γέφυρας. Αν μάλιστα έχουμε τύχη στον διαγωνισμό για την καλύτερη ιστορία, τότε ακόμη καλύτερα».

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ «ΜΑΖΙ»

Η κάρτα «ΜΑΖΙ» είναι ένα εποχικό εκπτωτικό προϊόν της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» που προσφέρει διέλευση μετ’ επιστροφής εντός 10 ωρών στην τιμή των 13,60€.

Είναι διαθέσιμη προς πώληση από όλους τους θαλάμους διοδίων και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας (εντός του κτηρίου που βρίσκεται δίπλα στον Σταθμό Διοδίων του Αντιρρίου).

Αφορά αποκλειστικά οχήματα «κατηγορίας 2», αυτά δηλαδή που για ευκολία αποκαλούμε Ι/Χ ή επιβατικά, με ύψος που δεν ξεπερνά τα 2 μέτρα.

Για την καλοκαιρινή σεζόν του 2018, το προϊόν θα είναι διαθέσιμο κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και αυτό της 8ης & 9ης Σεπτεμβρίου 2018.

Για όλες τις ημέρες του χρόνου είναι διαθέσιμη (επίσης στην τιμή των 13,60€) η κάρτα μετ’ επιστροφής « Aller – Retour » της Γέφυρας με διάρκεια 3 ωρών.

Εντοπίστηκε καμένο πτώμα στη θάλασσα ανοιχτά της Γλυφάδας