ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕπί τάπητος στο Περιφερειακό Συμβούλιο οι καταστροφές από την κακοκαιρία στην Αιτωλοακαρνανία

Επί τάπητος στο Περιφερειακό Συμβούλιο οι καταστροφές από την κακοκαιρία στην Αιτωλοακαρνανία

Επί τάπητος στο Περιφερειακό Συμβούλιο οι καταστροφές από την κακοκαιρία στην Αιτωλοακαρνανία

Για το σύνολο των ζημιών που προκλήθηκαν στην Δυτική Ελλάδα, στο τελευταίο κύμα κακοκαιρίας, θα ενημερωθεί λεπτομερώς το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ.Ε, στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του στις 3 σήμερα το μεσημέρι , όπου όπως αναφέρει η πρόσκληση προς τα μέλη του για να παραστούν, θα υπάρξει και ενημέρωση για την πορεία των κυβερνητικών δεσμεύσεων αποζημίωσης των πλημμυροπαθών.

«Η 18η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).
Εκτός των υπολοίπων θεμάτων που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη, ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας θα ενημερώσει το Σώμα για τις καταστροφές από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε για μία ακόμη φορά την περιοχή μας, αλλά και για τις επαφές που έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται στους αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων μαζί με την διαπαραταξιακή επιτροπή για το μείζον ζήτημα της Πατρών – Πύργου».
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr