ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΈστειλε μήνυμα σε μπουκάλι και 50 χρόνια μετά πήρε απάντηση!

Έστειλε μήνυμα σε μπουκάλι και 50 χρόνια μετά πήρε απάντηση!

Έστειλε μήνυμα σε μπουκάλι και 50 χρόνια μετά πήρε απάντηση!

Θα μπορούσε να είναι ταινία και όμως αυτή η ιστορία είναι αληθινή. Ένα μήνυμα σε μπουκάλι επέστρεψε στην οικογένεια που το είχε ρίξει στον ωκεανό, 1500 μίλια μακριά και πριν από 50 χρόνια.

Το μήνυμα που είχε σταλεί από το Νιου Χάμσαϊρ βρέθηκε από τον Clint Buffington, ένα δάσκαλο και μουσικό από την Γιούτα, ο οποίος έκανε διακοπές στα νησιά Τερκς και Κάικος.

Όπως είπε βρήκε ένα μπουκάλι θαμμένο στην άμμο σε μια παραλία, στο οποίο υπήρχε ένα χαρτάκι που έγραφε «δες μέσα».

Μέσα στο μπουκάλι, όπως ανέφερε ο ίδιος, υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε «γύρνα στην οδό 419 Ocean Blvd και πάρε ένα βραβείο 150 δολαρίων από την Τίνα, ιδιοκτήτρια του Beachcomber».

Το χαρτάκι αναφερόταν σε ένα μοτέλ στο Χάμπτον του Νιου Χάμσαϊρ, το οποίο είχαν τη δεκαετία του ’60 οι γονείς της Paula Pierce.

Όπως είπε η Pierce ο πατέρας της έγραψε ένα αστείο, το έβαλε σε ένα μπουκάλι και το πέταξε στον Ατλαντικό Ωκεανό πριν από δεκαετίες.

Ο Buffington πέταξε μέχρι το Νιου Χάμσαϊρ για να παραδώσει προσωπικά το μήνυμα στην Pierce. Οι γονείς της είχαν πεθάνει πριν από χρόνια και έκτοτε το Beachcomber είχε πουληθεί.

Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη που είδε το ιδιόχειρο σημείωμα του πατέρα της.

«Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό γιατί φέρνει πίσω ένα κομμάτι, ένα κομμάτι της και ένα κομμάτι των παιδικών μου χρόνων» είπε η γυναίκα.

Να σημειωθεί ότι η Pierce κράτησε τον λόγο του πατέρα της και έδωσε στον Buffington τα 150 δολάρια.

Πηγή: newpost.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr