Νέες αφίξεις μεταναστών στο Ρίο – Άλλα 100 άτομα έφτασαν με πούλμαν (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Νέες αφίξεις προσφύγων από τη Συρία, πριν από λίγο στο Ρίο. Υπολογίζεται ότι έφτασαν περί τα 100 επιπλέον άτομα, με τα περισσότερα να είναι γυναίκες και παιδιά.  Οι πρόσφυγες έφτασαν με δύο πούλμαν και έφεραν μαζί τα μπαγκάζια με τη λιγοστή τους πραμάτεια και την αγωνία τους για το μέλλον.

Η ροή προσφύγων είναι συνεχής προς το ξενοδοχείο Rio beach, όπως αναφέρει το patrasnews.gr παρά τις διαβεβαιώσεις περί περιορισμένου αριθμού. Όπως λένε κάτοικοι και καταστηματάρχες, οι πρόσφυγες είναι ήσυχοι και δεν δημιουργούν μέχρι στιγμής το παραμικρό πρόβλημα, ωστόσο μεγάλη μερίδα κατοίκων «βράζει» καθώς εκτιμά  ότι η παραμονή των προσφύγων θα λάβει τα χαρακτηριστικά της μονιμότητας, γεγονός που, φοβούνται πως θα προκαλέσει σε μελλοντικό χρόνο προβλήματα.

Την ίδια ώρα φουντώνουν οι ακραίες φωνές στην περιοχή σύμφωνα με το patrasnews.gr και η Χρυσή Αυγή… προπονεί πονοκεφάλους, δεν λείπουν όμως- και είναι πολλοί- και οι κάτοικοι που έχουν αγκαλιάσει με αγάπη τους ταλαιπωρημένους Σύριους και τις οικογένειές τους.

14803269_1145703302145970_1848116582_o