Α΄ ΕΠΣΝΑ: Επέστρεψε στην κορυφή ο Παναμβρακικός

Ο Παναμβρακικός Μπούκας επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίαςΑ΄ ΕΠΣΝΑ μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου στο Αντίρριο με 5 – 2 και την ήττα του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα με 3 – 2 από τον Όμηρο στο Νεοχώρι. Στη 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Α.Ε.Μ. που κέρδισε με 2 – 0 στην έδρα της το Λουτρό, ενώ ο Όμηρος και ο Νέος Θέρμιος Απόλλων συμπληρώνουν την τετράδα. Ο Ναυπακτιακός κέρδισε εύκολα τον Αχελώο Αγγελοκάστρου με το εμφατικό 7 – 0, ενώ τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Α.Ε. Βάλτου που κέρδισε στο Αγγελόκαστρο τη Φλόγα Παλαιομάνινας με 2 – 1. Σημαντική νίκη για τον Α.Ο. Χάλκειας που κέρδισε με 1 – 0 εκτός έδρας τον Αμφίλοχο, βαθμολογική «ανάσα» για την Αναγέννηση Θέρμου με το 3 – 0 επί του Απόλλωνα Δοκιμίου και εύκολο απόγευμα για τη Θύελλα Παραβόλας που κέρδισε με 5 – 0 τον Άρη Αιτωλικού.

Στη βαθμολογία ο Παναμβρακικός έχει 14 βαθμούς, η Α.Ε.Μ. 13 και την τετράδα συμπληρώνουν ο Όμηρος Νεοχωρίου και ο Νέος Θέρμιος Απόλλων που έχουν από 12. Πέμπτος είναι ο Ναυπακτιακός με 11 βαθμούς, Παραβόλα, Α.Ε. Βάλτου και Αχελώος έχουν από 9, στους 8 είναι ο Α.Ο. Χάλκειας, 7 έχουν το Αντίρριο και ο Αμφίλοχος, 6 η Φλόγα και η Αναγέννηση Θέρμου και 4 ο Αμβρακικός. Στις δύο τελευταίες θέσεις Απόλλων Δοκιμίου και Άρης Αιτωλικού έχουν από 3 βαθμούς.

Β΄ ΕΠΣΝΑ: Αναβλήθηκε το ντέρμπι του 1ου Ομίλου, πρώτη απώλεια για τη Θύελλα Αγίου Ανδρέα

Το ντέρμπι κορυφής του 1ου Ομίλου ανάμεσα στον Αχιλλέα Γραμματικούς και τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά αναβλήθηκε και έτσι στην πρώτη θέση ανέβηκε ο Τρίκαρδος που κέρδισε με 6 – 2 τον Αστέρα Μεσολογγίου.

Στο 2ο Όμιλο η Θύελλα Αγίου Ανδρέα αναδείχτηκε ισόπαλη με το Μακρυνειακό με σκορ 1 – 1 και έτσι απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τον ΠΑΟΚ Καλυβίων που κέρδισε με 1 – 0 τον Κεραυνό Ποταμούλας.

Στον 3ο Όμιλο η κατάσταση δεν άλλαξε καθώς Αλυζιακός Μύτικα και Ηρακλής Αστακού συνέχισαν με νίκες.