Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

Δεν είναι τυχαία η επιλογή κορυφαίου αυτοδιοικητικού -που μας προέκυψε στο Αγρίνιο από καραμπόλα- να ζυμώνεται και να επιλέγει ομοίους του από τον χώρο των ΜΜΕ, ανθρώπους που αυτοπροσδιορίζονται με την συμπεριφορά και τα γραφόμενά τους, ως ορτινάτζες, αναλαμβάνοντας να φέρουν εις πέρας τη «βρώμικη» δουλειά.

Κύριοι μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Είστε γνωστοί στην τοπική κοινωνία για την «προσφορά» σας, για την αχαριστία σας και την έλλειψη πολιτικού αναστήματος. Σας πήραμε πρέφα! Ας επιλέξετε αντρίκια κάποτε να πείτε κατάμουτρα στον καθένα με ονοματεπώνυμο αυτά που τους χρεώνετε. Οι αδελφίστικες συμπεριφορές, δεν συνάδουν με το έργο που καλείστε να επιτελέσετε.

Σε ότι αφορά τις ορτινάτζες, όταν σταματήσουν τα χαρτζιλικάκια έχουμε να τους προτείνουμε διαθέσιμους γι’ αυτά… Ας καταλάβουν επιτέλους αυτοί που λένε ότι ασκούν πολιτική, ότι, ο θεσμός δεν τους επιτρέπει να κινούνται στο πεζοδρόμιο. Ας  σηκώσουν το κεφάλι ψηλά να δουν ότι τους δείχνουν με το δάχτυλο. Εμείς θα είμαστε εδώ και στις προκλήσεις θα χτυπάμε τον ιθύνοντα νου και όχι τις ορτινάτζες.

Ν.Σ.