ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΛόγω… διαζυγίου έγινε το τηλεφώνημα για βόμβα στην Εθνική τράπεζα Πρέβεζας!

Λόγω… διαζυγίου έγινε το τηλεφώνημα για βόμβα στην Εθνική τράπεζα Πρέβεζας!

Λόγω… διαζυγίου έγινε το τηλεφώνημα για βόμβα στην Εθνική τράπεζα Πρέβεζας!

Μετά την αυτόφωρη διαδικασία, ελεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος Πρεβεζάνος που τηλεφώνησε για ύπαρξη βόμβας στην Εθνική τράπεζα Πρέβεζας την Πέμπτη(6-10-16) ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο για τα αδικήματα της διατάραξης ειρήνης των πολιτών, της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της ψευδορκίας.

Η δικαιοσύνη έδειξε εν μέρει κατανόηση στο πρόβλημά του καθώς δεν είχε την πρόθεση να κάνει φάρσα ή να δημιουργήσει αναστάτωση, αλλά αφελώς προέβη σε αυτή την πράξη λόγω… οικονομικής κρίσης.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaPosto, ο δράστης προέβη σε αυτή την ενέργεια επειδή ενώ είχε πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του, η δικαστική απόφαση επέβαλλε να πληρώνει την διατροφή συγκεκριμένη ημερομηνία. Την ημέρα αυτή δεν είχε καταφέρει όπως είπε στην απολογία του, να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό και για να αποφύγει τις συνέπειες της παράβασης δικαστικής απόφασης διέπραξε ένα πιο σοβαρό αδίκημα,για το οποίο τελικά συνελήφθη.
Δηλαδή, έτσι κι αλλιώς… τη σύλληψη δεν τη γλύτωνε…

Το λάθος του ήταν διπλό. Αφενός τηλεφώνησε νωρίς, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα και η τράπεζα να ανοίξει πάλι και αφετέρου να τηλεφωνήσει από το καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματικό του χώρο.
Η αλήθεια είναι ότι πίσω από την υπόθεση αυτή που αναστάτωσε για λίγο την τοπική κοινωνία, κρύβεται μια ανθρώπινη ιστορία που όμως έφτασε σε σημείο υπερβολής. Είναι πολλοί αυτοί που λόγω οικονομικής κρίσης δεν έχουν να πληρώσουν έγκαιρα τη διατροφή αλλά δεν τηλεφωνούν όλοι για βόμβες στις τράπεζες…….  Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaPosto η τράπεζα δεν προσανατολίζεται να καταθέσει αγωγή ή να προσφύγει ποινικά κατά του δράστη.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr