Αγία Μαρίνα: Πήγε για κλοπή και κινδυνεύει να χάσει την ζωή του!

Mε την ζωή του κινδυνεύει να πληρώσει ένας Βούλγαρος μια… κλοπή τσίγκων (!) στο εργοστάσιο της πρώην Ελαιουργικής στη διασταύρωση της Αγίας Μαρίνας Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις συγκεχυμένες για την ώρα πληροφορίες ο 49χρονος Βούλγαρος βρέθηκε στο σημείο μαζί με δύο άτομα από την Στυλίδα και προσπάθησαν να “αποσπάσουν” κάποιους τσίγκους που ήταν στην οροφή του εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του lamianow.gr, έπεσε από ύψος τουλάχιστον δέκα μέτρων και τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά στο κεφάλι και στην πλάτη. Άμεσα κλήθηκε το ασθενοφόρο ώστε να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο Λαμίας ωστόσο η πόρτα ήταν “σφραγισμένη” και χρειάστηκε την παρουσία της Π.Υ ώστε να την κόψει για να εισέλθει στον χώρο.

Ο 49χρονος σύμφωνα με τα νεότερα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αρκετά σπασίματα, έχει διασωληνωθεί και γίνεται προσπάθεια για να σωθεί η ζωή του. Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες. Το Α.Τ. Στυλίδας έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.