ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑυτοδιοικητικές εκλογές: Στην Μαιζώνος… βλέπουν Κατσιφάρα!

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στην Μαιζώνος… βλέπουν Κατσιφάρα!

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στην Μαιζώνος… βλέπουν Κατσιφάρα!

Οι διαφωνίες που υπήρξαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» μεταξύ του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη… προκάλεσαν σχόλια! Και πολλά περισσότερα οι «μπηχτές» που εξαπέλυσαν και οι δύο ομιλητές. Δεν ήσαν λίγοι εκείνοι που βγαίνοντας από την αίθουσα έλεγαν με νόημα πως «ο Κατσιφάρας πάει για Δήμαρχος»! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κώστας Πελετίδης εκνευρίστηκε όταν άκουσε τον Απόστολο Κατσιφάρα να αναφέρει πως τα έργα της αστικής ανάπλασης της Πάτρας, προχωρούν χάρη στο ΕΣΠΑ και τις ενέργειες που έχουν γίνει! Εμοιαζε αυτή η αντιπαράθεση, ως η πρώτη δημόσια σύγκρουση Πελετίδη με τον Κατσιφάρα!

Και ενώ στην Μαιζώνος θεωρούν από τώρα βασικό τους αντίπαλο τον Περιφερειάρχη, ο κ. Κατσιφάρας δήλωσε τα εξής μιλώντας στον MaxFMκαι τον Κωνσταντίνο Φλαμή: «Απορώ για ποιο λόγο κάποιοι συνεχίζουν και αναπαράγουν τέτοια σενάρια. Εχω την μεγάλη τιμή και ευθύνη να συνεχίσω στην Περιφέρεια. Και θα είμαι σταθερά στο τιμόνι της Περιφέρειας. Δεν καταλαβαίνω. Εγώ μιλάω πάντα ξεκάθαρα. Έχω πει ποτέ ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων το 2019; Όχι. τότε για ποιον λόγο κάποιοι συντηρούν τέτοια σενάρια”! Δεν είπε ξεκάθαρα ΟΧΙ, όμως από το σύνολο των απαντήσεων που έδωσε και παρά τις πιεστικές ερωτήσεις που δέχθηκε, έδωσε στους ακροατές να καταλάβουν πως δεν θα είναι υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο της Πάτρας. Στις αναφορές του τόνιζε συνεχώς την λέξη “περιφέρεια” και τα μεγάλα έργα τα οποία υλοποιούνται! Μάλιστα τόνισε πως τα κόμματα θα πρέπει να κοιτάξουν να βγάλουν την χώρα από την κρίση και να φροντίσουν για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στα έργα, όπως βλέπει να συμβαίνει με την Πατρών – Πύργου.

Αλλά ακόμη και αυτή η συνέντευξη του Περιφερειάρχη δεν έμεινε ασχολίαστη από την Μαιζώνος. Αρκετοί θεωρούν πως ο κ. Κατσιφάρας με δεδομένο το ότι δεν έχει άλλη θητεία στην περιφέρεια, βλέπει ήδη με καλό μάτι το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας υπερκομματικής παράταξης (κάτι που διατυμπάνιζε και ως υποψήφιος Περιφερειάρχης) ώστε να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος στην τρίτη πόλη της χώρας.
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr