ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΒ. Οικονόμου: Σε πρώτο πλάνο Εργασιακό και Ασφαλιστικό για τη Ν.Δ

Β. Οικονόμου: Σε πρώτο πλάνο Εργασιακό και Ασφαλιστικό για τη Ν.Δ

Β. Οικονόμου: Σε πρώτο πλάνο Εργασιακό και Ασφαλιστικό για τη Ν.Δ

Χαρακτήρισε πρωταγωνίστρια περιφέρεια στην ανεργία την Δυτική Ελλάδα

Β. Οικονόμου: Σε πρώτο πλάνο Εργασιακό και Ασφαλιστικό για τη ΝΔ 

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία από τον Τομέα Εργασίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

 

 

Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στο Ασφαλιστικό και Εργασιακό, θα αναφερθεί σήμερα το απόγευμα στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης για το αγροτικό που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, με ομιλητή τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, ο Βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Βασίλης Οικονόμου.

Για το θέμα, ο κ. Οικονόμου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 με… ΤΟΝΟ», αναλύοντας τις θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ ειδική μνεία έκανε για την ανεργία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την οποία χαρακτήρισε πρωταγωνίστρια!

«Το ασφαλιστικό και το εργασιακό, βρίσκονται για τη Νέα Δημοκρατία σε πρώτο πλάνο. Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ζήσαμε τα ταχυδακτυλουργικά των κ. Τσίπρα και Κατρούγκαλου και είδαμε τι έγινε με τις συντάξεις. Η ανεργία δημιουργεί τεράστια κοινωνικά προβλήματα. Δυστυχώς η Δυτική Ελλάδα, αντιμετωπίζει πολλά και θα έλεγα ότι είναι πρωταγωνίστρια στην ανεργία. Κυρίως πλήττονται οι νέοι και οι γυναίκες. Εμείς ως Νέα Δημοκρατία και Τομέας Εργασίας θα περιοδεύσουμε σε όλη τη χώρα, σε κάθε γωνιά της και θα αναλύσουμε τις θέσεις και το πλάνο μας. Παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στο αγροτικό και στον πρωτογενή τομέα, όπου με τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση οδηγεί τον αγροτικό τομέα σε καταστροφή» υποστήριξε ο Βασίλης Οικονόμου.

Ο Βουλευτής Επικρατείας θα συνοδεύεται σήμερα στο Αγρίνιο, από τα μέλη του Τομέα Εργασίας του κόμματος, «προεξάρχοντος» του Προέδρου των Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ Δυτικής Ελλάδας Γιάννη Καρβέλη.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα “Συνείδηση” 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr