ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΔιήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία!

Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία!

Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία!

Οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στην περιοχή

Που θα περιοδεύσει, ποιοι θα τον συνοδεύουν

 

«Κλείδωσε» η επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία, όπως πρώτη προ διμήνου είχε γράψει η «Σ». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ», ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει στην περιοχή διήμερη μάλιστα επίσκεψη και θα αφιχθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου με σταθμούς την Ναύπακτο, το Μεσολόγγι, την Αμφιλοχία και φυσικά το Αγρίνιο, στο οποίο θα παραμείνει για αρκετές ώρες –πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι- και την επομένη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, ενώ θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πόλη μας, σε χώρο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός. Εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες που ήθελαν την Αιτωλοακαρνανία να αποτελεί έναν από τους πρώτους σταθμούς του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά την ΔΕΘ, ενώ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα συνοδεύσουν στην περιοχή, πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης, μεταξύ αυτών και πρώην Υπουργοί.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία, αποκτά ιδιαίτερο συμβολισμό για την περιοχή, καθώς με ενδιαφέρον αναμένονται οι αναφορές του για μεγάλα ζητήματα του νομού (αγροτικό, έργα ανάπτυξης κ.α.)και όχι μόνο. Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψής του θα γίνει γνωστό της προσεχείς μέρες.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα “Συνείδηση” 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr