ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΑίτημα από τους σπουδαστές της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Μεσολογγίου για Μεταπτυχιακό Τμήμα

Αίτημα από τους σπουδαστές της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Μεσολογγίου για Μεταπτυχιακό Τμήμα

Αίτημα από τους σπουδαστές της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Μεσολογγίου για Μεταπτυχιακό Τμήμα

Η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Μεσολογγίου βασιζόμενη στην πάγια θέση της για την καθημερινή βελτίωση και αναβάθμιση του ιδρύματός μας και στηρίζοντας σταθερά την απαίτηση όλων των υγειών προοδευτικών δυνάμεων για δημόσια δωρεάν παιδεία, αιτείται τη δημιουργία μεταπτυχιακού τμήματος με αντικείμενο τη «Λογιστική – Χρηματοοικονομική και Διοικητική Επιστήμη».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί ήδη με μεγάλη επιτυχία στο ΤΕΙ Ηπείρου, με τη λειτουργία του το ΤΕΙ μας θα ξαναβρεί τη χαμένη του αίγλη και θα αποκτήσει τη δυναμική που όλοι μας γνωρίζουμε και φυσικά γνωρίζετε πως έχει, θα ισχυροποιήσει τη σχολή μας και θα δώσει κίνητρα σε περισσότερους σπουδαστές να την παρακολουθήσουν.

Αγαπητοί καθηγητές και κύριε πρόεδρε του ΤΕΙ ζητάμε τη βοήθειά σας ώστε να κάνουμε καλύτερο το μέλλον μας, αναμένουμε θετική εξέλιξη στο αίτημά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υγ. Το παρόν θα σταλεί σε όλους τους καθηγητές προέδρους τμημάτων, πρόεδρο ΤΕΙ και στο Δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου του οποίου θα ζητηθεί η στήριξη και η αρωγή του.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr