ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη Ελλαδα“Σαρωτικός” ανασχηματισμός Κατσιφάρα – Ποιοι είναι οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

“Σαρωτικός” ανασχηματισμός Κατσιφάρα – Ποιοι είναι οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

“Σαρωτικός” ανασχηματισμός Κατσιφάρα – Ποιοι είναι οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε “σαρωτικό” ανασχηματισμό του σχήματος των Αντιπεριφερειαρχών και των Βοηθών του, προχώρησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Οι αλλαγές στο σχήμα είναι ουκ ολίγες, ενώ σε αυτό πλέον δεν βρίσκεται ο Αιτωλοακαρνάνας, μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής, την θέση του οποίου όμως, καταλαμβάνει ένας άλλος Αιτωλοακαρνάνας, ο Μεσολογγίτης Νίκος Μπαλαμπάνης. Στην θέση του παραμένει ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Λύτρας, ενώ σε άλλα πόστα μετακομίζουν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Αντώνης Χαροκόπος. Παρελθόν από την Αντιπεριφέρεια Οικονομικών αποτελεί ο Λάμπης Αριστειδόπουλος, ενώ σημαντικές αλλαγές σημειώθηκαν και στις θέσεις των Βοηθών του Περιφερειάρχη. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι, ο Απόστολος Κατσιφάρας, από την αρχή της θητείας του, είχε γνωστοποιήσει, ότι στα δύο χρόνια θα προχωρήσει σε αλλαγές στο σχήμα της ομάδας του.

Όπως ανακοινώθηκε, “Με Απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, ορίζονται νέοι Αντιπεριφερειάρχες και Βοηθοί Περιφερειάρχη, ως εξής:

    Κώστας Καρπέτας, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα της Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας

unnamed_1.jpg

•    Δημήτρης Δριβίλας, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης

unnamed.jpg

•    Παναγιώτης Μπράμος, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Οικονομικών

unnamed_4.jpg

•    Νίκος Μπαλαμπάνης, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Ενέργειας και Περιβάλλοντος

unnamed_5.jpg

•    Κώστας Μητρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης.

unnamed_6.jpg

Παραμένει ο Γιάννης Λύτρας, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Υποδομών και Δικτύων.

unnamed_3.jpg

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ορίζεται Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων και Βοηθός Περιφερειάρχη.

unnamed_7.jpg

Ο Αντώνης Χαροκόπος ορίζεται Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα της Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βοηθός Περιφερειάρχη.

unnamed_8.jpg

Ο Γιώργος Τσόγκας ορίζεται Πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας.

unnamed_9.jpg

Παραμένουν Βοηθοί Περιφερειάρχη και Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στον τομέα τους, οι Χρήστος Μπούνιας (Έρευνας και Καινοτομίας) και Δημήτρης Κωσταριάς (Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού).

unnamed_10.jpg

unnamed_2.jpg

Επίσης, παραμένουν ο Σάκης Μαυρόγιαννης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής και ο Τρύφωνας Φωτόπουλος, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Αναπληρωτές Περιφερειάρχη ορίζονται, ως εξής, με σειρά αναπλήρωσης:

•    Για την ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας: Χριστίνα Σταρακά, Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ

•    Για την ΠΕ Αχαΐας: Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ

•    Για την ΠΕ Ηλείας: Γιώργος Γεωργιόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας τονίζει:

«Θέλω να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τον Νίκο Υφαντή και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας το 2011, βαδίσαμε μαζί άοκνα και με συνέπεια. Η συμβολή τους στη συνέχεια θεωρώ ότι θα είναι συνεχής και η εμπειρία που θα μεταφέρουν ανεκτίμητη.

Επίσης, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάμπη Αριστειδόπουλο, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε με θέρμη την δύσκολη αρμοδιότητα των οικονομικών της Περιφέρειας, στο οποίο και ανταπεξήλθε στο μέγιστο βαθμό, καθώς και στον Αντώνη Χαροκόπο, ο οποίος και θα συνεχίσει να ασκεί τις ίδιες αρμοδιότητές του από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου».

Αύριο Παρασκευή το πρωί, ώρα 9.00 θα πραγματοποιηθεί Εκτελεστική Επιτροπή με το νέο σχήμα, ενώ στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, για θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr