Κλειστό το επόμενο διάστημα το γήπεδο του Καινουρίου

Κλειστό λόγω εργασιών ανακατασκευής του χλοοτάπητα θα μείνει τις επόμενες ημέρες το γήπεδο του Καινουρίου. Με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Ευθυμίου έκανε γνωστό ότι λόγω των εργασιών απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο, το οποίο δε θα είναι προς χρήση το προσεχές διάστημα.

Ευχαριστεί τους γιατρούς του Νοσοκομείου Μεσολογγίου η Διοίκηση της ΑΕΜ

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Α.Ε.Μ. ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τη συνεργασία με την ομάδα ως προς την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΑΕ Μεσολογγίου ευχαριστεί τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Μεσολογγίου για την προσφορά τους στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όσον αφορά την γρήγορη αποκατάσταση και υγιή επαναφορά τους στα γήπεδα. Ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την συνεργασία τους ιατρούς της ομάδας μας Αλέξανδρο Παπανικολάου, Χαράλαμπο Πέτρου και Φώτιο Ζήση και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία στους ιδίους και στις οικογένειες τους.

Με τιμή

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Μ.

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ

Τις κλήσεις σε απολογία και την επιβολή ποινών σε εκπροσώπους και σωματεία ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ. Ταυτόχρονα κατακύρωσε σε Αχιλλέα Γραμματικούς και Δάφνη Μεγάλης Χώρας τα παιχνίδια με Αετός Σταμνάς και Μεδεών Κατούνας αντίστοιχα.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 27/9/2016, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την 3/10/2016 και ώρα 12:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

1) Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ Πασσά Σωτήρη.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

1) Στο σωματείο ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ).
2) Στον γενικό γραμματέα του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ Αλεξόπουλο Ιωάννη, αποκλεισμό 6 αγωνιστικών και πρόστιμο 80 ευρώ και στον κ. Μίχο Γεώργιο αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και 40 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ).

Η απόφαση για τον αγώνα Αχιλλέας Γραμματικούς – Αετός Σταμνάς:

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 27-9-2016, αφού έλαβε υπόψη της το από 23-9-2016 έγγραφο του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, με το οποίο παραιτείται των αγώνων του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, υπέρ του σωματείου ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).
Ακόμη, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα στο σωματείο ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ και εφόσον η παραίτηση του σωματείου επιφέρει την αποβολή του από το πρωτάθλημα, του επιβάλλει και πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).

Η απόφαση για τον αγώνα Δάφνη Μεγάλης Χώρας – Μεδεών Κατούνας:

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 27-9-2016, αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. Κασβίκη Ι., στο φύλλο αγώνα της 24-9-2016 ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, από τις οποίες προκύπτει ότι το σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, δεν προσήλθε ν’ αγωνιστεί, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, υπέρ του σωματείου ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).
Ακόμη, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα στο σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ και του επιβάλλεται πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).
Η καταβολή της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., γίνεται εντός προθεσμίας 30 ημερών, από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης. Αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε το θέμα παραπέμπεται αμελλητί στην Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία και ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΕΝΟΣ (1) ΒΑΘΜΟΥ ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα του υπαίτιου σωματείου και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή (άρθρο 33 παρ. 5 εδ. ε’ Πειθαρχικού Κώδικα).
Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ (άρθρο 33 παρ. 5 εδ. στ’ Πειθαρχικού Κώδικα).
Τελευταία ημέρα καταβολής των χρηματικών προστίμων του παρόντος ποινολογίου, ορίζεται η  27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 (άρθρο 33 παρ. 5 εδ. ε’  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).