ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑπάντηση Γιώργου Παπαναστασίου στις αιτιάσεις για τη στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση Γιώργου Παπαναστασίου στις αιτιάσεις για τη στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση Γιώργου Παπαναστασίου στις αιτιάσεις για τη στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δημοτική Αρχή δεν εκβιάζεται από κανέναν. Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών προχωρούμε μπροστά. Κόντρα σε προσχηματικές διαφωνίες, συμφέροντα και λογικές του χθες.

Μήνυμα Γ. Παπαναστασίου με πολλαπλούς αποδέκτες.

Απάντηση στις αιτιάσεις που διατυπώθηκαν με αφορμή τη Στρατηγική της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης δίνει ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου τονίζοντας με έμφαση ότι η Δημοτική Αρχή δεν θα υποχωρήσει απέναντι σε προσχηματικές διαφωνίες, συμφέροντα και «λογικές»,που ως μόνο στόχο έχουν να εμποδίσουν την υλοποίηση της εντολής που έδωσε η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών προκειμένου «το Αγρίνιο να πάει μπροστά».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ξεκαθαρίζει ότι θα προχωρήσει με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν, δεν θα γίνει «έρμαιο ούτε των συντεχνιών ούτε κανενός άλλου».

« Εκφράζω τη λύπη και την πικρία μου γιατί κάποιοι εκπροσωπούν τη λογική του να μην αλλάξει τίποτε και, εκκινώντας από υποβολιμαίες λογικές, χωρίς να καταθέσουν την παραμικρή αντιπρόταση, έρχονται εκ των υστέρων, να διαφωνήσουν για να διαφωνήσουν.

Το πιο εύκολο για μας ήταν να γίνουμε αρεστοί. Σε όλους όσοι θίγεται η βολή τους. Δεν είμαστε εκτός τόπου και χρόνου.Κυκλοφορούμε, μιλάμε και κυρίως ακούμε την κοινωνία. Και η εντολή που πήραμε είναι να μην μείνουμε στάσιμοι, ούτε να πάμε πίσω. Η εντολή που πήραμε ήταν να πάμε μπροστά. Να αναπλάσουμε το Αγρίνιο σύμφωνα με το όραμα των περισσότερων συμπολιτών μας.

Στόχος μας είναι το Αγρίνιο να είναι ανάμεσα στους μεγάλους. Και με τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη αυτό υλοποιούμε. Με πολύ δουλειά, τόλμη και συγκρούσεις. Και πάνω απ’ όλα με αίσθημα ευθύνης».

 

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεων του Δημάρχου Αγρινίου

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr