Σεφτέ στις νίκες ο Παναμβρακικός

Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναμβρακικός Μπούκας στα πλαίσια τις δεύτερης αγωνιστικής. Η ομάδα της Μπούκας κέρδισε με 4 – 0 τον Άρη Αιτωλικού και πέτυχε…

thermios

mpetinos

Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναμβρακικός Μπούκας στα πλαίσια τις δεύτερης αγωνιστικής. Η ομάδα της Μπούκας κέρδισε με 4 – 0 τον Άρη Αιτωλικού και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Α΄ Κατηγορία
Το φίλμ του αγώνα:

10'  Χαμηλή σέντρα του Πάνου Τσιούνη στον Αποστόλη Τσιούνη εντός της περιοχής , πλασέ και το 1 - 0  για τον Παναμβρακικό

20' Σέντρα του Φάνη Λαγοπάτη απο αριστερά , όπου βρίσκει τον Α. Τσιούνη εντός της περιοχης και με πλασε το 2-0

22΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Αποστόλη Τσιούνη

32΄ κεφαλιά το Β.Κοκώνη εντός της περιοχής , στα χέρια του τερματοφύλακα

55΄ Γκόλ για τον Παναμβρακικό με τον Φάνη Λαγοπάτη να σουτάρει εντός της περιοχής και να κάνει το 3 - 0 για την ομάδα του

65΄ψαλιδακι του Καβαλλάρη εντός της περιοχής ελάχιστα έξω

69΄ κερδισμένο πέναλτι για τον Παναμβρακικό , εκτελεί ο Καβαλλάρης ,Γκολ και 4-0

74΄γκόλ για τον Παναμβρακικό με τον Αποστόλη Τσιούνη απο θέση offside
Συνθέσεις:

Παναμβρακικός Μπούκας: Ρόκκος Α. Παππάς Α. Κάκκος χαρ. Κοκκώνης Β. Μπεκατώρος , Σαμψώνας (64΄ Φίλος Δ.), Τσιούνης Απ, Λαγοπάτης Θ, Τσιούνης Π. Καβαλλάρης Αθ (71΄ Κυρόσιμος), Μακρής Π.(69΄ Κάκκος).
Αρης Αιτωλικού : Βελτσίστας, Καραδήμας, Καρέτσος, Παναγιωτόπουλος, Πατρινός , Ανδρεάκης Κ (59΄ Χονδρογιάννης), Ακρίδας , Φράγκος Α. (35΄ Μακρής), Κάκκος, Γιάννη (73΄ Αλεξανδρόπουλος).

Έκανε το «2 στα 2» η ΑΕ Βάλτου

Σε ένα πολύ δυνατό και με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες παιχνίδι η Α.Ε. Βάλτου κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Δοκιμίου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκόρ μόλις στο 8′ με εκτέλεση πέναλτι του Άγγελου Φραγκούλη. Το πέναλτι κέρδισε ο Λαμπρακόπουλος από το Δαλαγιώργο και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή Καλαμάρη. Στα πρώτα 20 λεπτά η γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του Δοκιμίου να ανεβάζει στροφές μετά το 20λεπτο χωρίς όμως να καταφέρνει να φέρει το μάτς στα ίσια.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50′ οι γηπεδούχοι διπλασιάζουν τα τερματα τους, όταν σε κάθετη πάσα η μπάλα φτάνει στον Αγγέλη που πλασάρει εύστοχα από το ύψος της περιοχής κάνοντας το 2-0. Με την σέντρα στο 51′ και γέμισμα στην περιοχή του Σίμου η ομάδα του Δοκιμίου κερδίζει πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αυτή τη φορά. Το πέναλτι κέρδισε ο Αθανασίου όταν ανατράπηκε από τον Ψηλό. Το εκτελεί ο Κορομηλάς γράφοντας το τελικό 2-1.

ΑΕ Βάλτου(Βασίλης Παστρωμάς) Σίμος,Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Φραγκούλης, Ψηλός, Μαργαρίτης (63′ Τζαμαλής), Κακούρης, Νικολογιάννης ( 90+ Προύτζος), Θώδης,  Αγγέλης ( 90′ Μανώλης),Νέστορας.

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος) Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας.Ι, Τζωρτζόπουλος, Αρκουμάνης( 59′ Σταύρου-83′ Χαντζάρας), Δαλαγιώργος ( 76′ Μανουσάκης), Κοτρότσος,  Κορομηλάς, Γιαννακάς, Ζαχαράκης, Αθανασίου.

Το απόλυτο η Φλόγα...2 - 1 τη Θύελλα

Η Φλόγα Παλαιομάνινας έκανε το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας κερδίζοντας με 2 - 1 τη Θύελλα Παραβόλας. Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη δυσκολεύτηκε απέναντι στο μαχητικό σύνολο του Ανδρέα Κονδύλη παίρνοντας τη νίκη με γκολ που σημείωσε στο 76ο λεπτό ο Γιώργος Χριστόπουλος. Η Θύελλα κοίταξε στα "μάτια" τη Φλόγα που προέρχονταν από τη μεγάλη νίκη στο Μεσολόγγι και απέδειξε ότι θα αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο για κάθε αντίπαλο.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο παιχνίδι η Φλόγα άνοιξε το σκορ. Ο Νταλαπέρας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ξευγένης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανδριόπουλου. Οι παίκτες και ο πάγκος της Θύελλας διαμαρτυρήθηκαν στη φάση ότι πριν ξεκινήσει η αντεπίθεση της Φλόγας υπήρξε φάουλ πάνω στο Λιάρο. Η Θύελλα προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως ο Χριστόπουλος στο 22΄ έδιωξε πριν τη γραμμή την κεφαλιά του Ρεπανίδα. Στη συνέχεια η Φλόγα που βρήκε χώρους δημιούργησε τις προϋποθέσεις, όμως οι παίκτες της δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1 - 0.

Στο 56΄ ο Κατερινόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ρεπανίδα και στην εκτέλεση του Λιάρου ο Ρεπανίδας βρέθηκε στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή με τον Κέκελο να υποδεικνύει πέναλτι. Η απόφαση αυτή έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Φλόγας. Ο Ρεπανίδας που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε τον Κατερινόπουλο, που έπεσε στη σωστή γωνία και έκανε το 1 - 1. Η "λύτρωση" για τη Φλόγα ήρθε στο 76΄ όταν ο Χριστόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Καρύμπα και με πλασέ έκανε το 2 - 1. Στο 83΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντζιμάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στα τελευταία λεπτά και αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές ο Καρύμπας αγωνίζονταν με πρόβλημα τραυματισμού. Το 2 - 1 παρέμεινε και η Φλόγα πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

Οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από τη διαιτησία, ενώ υπήρχαν και φάσεις που οι αντιδράσεις ήταν έντονες.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Κατερινόπουλος, Μπούρος, Χριστόπουλος, Ψηφής (58΄ Νούλας Σ.), Ντζιμάνης, Καντάνης Γ., Ξευγένης, Καρύμπας, Πιστιόλης, Νάκος (73΄ Στριμένος), Νταλαπέρας (53΄ Νούλας Β.).
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Ανδρέας Κονδύλης): Ανδριόπουλος, Δρόσος Γ., Κόκκαλης (92΄ Αλ Γιουσέφ), Μπλέτσας, Σταμάτης Γ., Τσιμπούκας, Ρεπανίδας, Μάκος (54΄ Καλαμπαλίκης), Σταμάτης Ε., Λιάρος Μ., Ζώγας (70΄ Σταμάτης Α.).

Νίκη με ανατροπή για Αμβρακικό...4-2 τον Α.Ο.Χάλκειας

Γκολ και θέαμα στο γήπεδο του Λουτρού με τον τοπικό Αμβρακικό να επικρατεί με σκορ 4-2 του Α.Ο.Χάλκειας και να παίρνει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αμβρακικός στο 15' πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Αλπέντζος έκανε τη σέντρα και ο Παγώνης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο επόμενο λεπτό με σουτ του Ψυχογιού έξω από την περιοχή που ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα της Χάλκειας στο 49' πήρε το προβάδισμα όταν οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν κατάφερα να απομακρύνουν και ο Μπίμπας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 57' ο Καβαλιέρης έκανε τη σέντρα και ο Μακρυπίδης με σουτ ισοφάρισε. Στο 67' η κάθετη πάσα του Πατσιαλού βρήκε τον Καβαλιέρη που πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 3-2.

Στο 69' ο Αλπέντζος σημάδεψε το δοκάρι και στο 86'από ασίστ του Μερισιώτη ο Μακρυπίδης έκανε το τελικό 4-2.

Αμβρακικός Λουτρού (Ηρακλής Στασινός): Στασινός, Γουρούνας, Μπρέσιακας (60' Νίκας),Zotal, Τσιλιπάνος, Αλπέντζος, Παγώνης, Μακρυπίδης, Καβαλιέρης, Γόγα (60' Πατσιαλός), Αυγέρης (70' Μερισιώτης).

Α.Ο.Χάλκειας (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκιάτας, Δαδάνης, Βαλής (35' Παγανιάς), Πέττας, Μπίμπας, Αδραχτάς, Ψυχογιός, Κάκκος (72' Στεφανιδέλης), Καλαβριζιώτης, Μάνθος (57' Γιαβρούτας), Αλμπάνης.

Πρώτη νίκη για τον Όμηρο

Με το μίνιμουμ σκορ  (1-0) επικράτησε στο γήπεδο Νεοχωρίου ο τοπικός Όμηρος της Αναγέννησης Θέρμου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παπανικολάου στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Ηταν το 17' όταν ο Βλαχογιάννης εκτέλεσε κόρνερ οι αμυντικοί της Αναγέννησης απομάκρυναν εκεί που όμως ήταν ο Παπανικολάου που με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάφα.

Στο 88' ο Ομηρος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αλεξόπουλου για μαρκάρισμα.
Ομηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης): Γκασούκας, Τσιφοπανόπουλος, Ματσίγκας, Αλεξόπουλοςς, Γατσώρης, Παπαδάκης, Παπανικολάου, Μαχμούτ (60' Κοσσόβας), Σεραφλιγγος Ευ., Σεραφίγγος Ιωάν. (88' Ευθυμίου), Βλαχογιάννης (75' Καλύβας Σπ.).

Αναγέννηση Θέρμου (Πάνος Τούρκας): Μπαλάφας Κ., Καλλιακμάνης, Μπίστας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης, Αριστόπουλος, Σπυριλιώτης, Τσοπανάς (80' Μπαντής), Ευθυμίου, Κυτούγιας (65' Μπαλάφας Φ.), Μαραγιάννης Γ.

Πήρε το τρίποντο ο Νέος Θέρμιος....2-1 τον Ναυπακτιακό

Τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Νέος Θέρμιος Απόλλων που επικράτησε με σκορ 2-1 του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Μόλις στο 7' ο Βαλμάς με κεφαλιά σε κόρνερ του Νικολόπουλου έδωσε το προβάδισμα στο Ν.Θέρμιο Απόλλωνα. Στο 21' ο Καλαβρουζιώτης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε. Στο 64' ο Σάκης Κράνης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα τον Δουλιώτη κάνοντας το τελικό 2-1.

Το φίλμ του αγώνα:

6' Ο Κράνης γίνεται κάτοχος της μπάλας προσπαθεί μπαίνει στην μεγάλη περιοχή προσπαθώντας να βρεθεί φάτσα με το τέρμα επιχειρεί σουτ αλλά η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ

7' Γκοοολ 1-0 Ο Νικολόπουλος εκτελεί κόρνερ και ο Βαλμάς με δυναντή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Δουλιώτη

10' Ο Κράνης κάνει την ατομική προσπάθειά επιχειρεί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ

21'  Γκοοολ 1-1 Ο Παπαποστόλου εκτελεί φάουλ από αριστερά ο Λαγός προσπαθεί υπό πίεση να κάνει το σουτ με την μπάλα να φτάνει στον Καλαβρουζιώτη που με κοντινό πλασέ ισοφάρισε

24' Ο Λαγός γίνεται κάτοχος της μπάλας στο κέντρο ξεφεύγει με ντρίπλα από τον Νίκο Μυλωνά βγαίνει πλάγια αριστερά  υπό την πίεση του Ράπτη κάνει το διαγώνιο σουτ άουτ

26'Ο Καρβελάς από δεξιά κάνει παράλληλη σέντρα και ο Βαλμάς μόνος από το ύψος της περιοχής δεν κατάφερε να κάνει το πλασέ

64' Γκοοολ 2-1 Από λάθος των αμυντικών του Ναυπακτιακού που δεν απομάκρυναν  ο Κράνης γίνεται κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής προχώρησε και από κοντά πλάσαρε εύστοχα τον Δουλιώτη

77' Σουτ Ανδριτσόπουλου ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

92' Ο Τασούλης δέχεται κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία και αποβάλλεται

94' Ο Λαγός κάνει παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Ευθυμιόπουλος μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής πιάνει "αέρα" σπαταλώντας σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει

Νέος Θέρμιος Απόλλων (Γιώργος Γιάκος): Κούντρας, Πανταζή, Στεργίου, Ράπτης, Μυλωνάς Ν. (70' λ.τ. Κόκκοτος), Κώης, Βαλμάς (84' Γρηγοράκης), Καλοκαίρης, Κράνης (88' Τασούλης), Καρβελάς, Νικολόπουλος.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Περικλής Παπαποστόλου): Δουλιώτης, Καζανάς, Μπράνης, Μπαλαμπάνης, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Λαγός, Δερβίσης (86' Αδραχτάς), Καραγιάννης (74' Ανδριτσόπουλος), Θεοχάρης (91' Ευθυμιόπουλος), Παπαποστόλου.

Μίλησε η έδρα....1-0 ο Ατρόμητος τον Αμφίλοχο

Τη νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Ατρόμητος Αντιρρίου επικρατώντας το Αμφίλοχου με σκορ 1-0.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με το χρυσό γκολ του Αλεξόπουλου στο 82′. Όμως και ο Αμφίλοχος είχε καλή παρουσία είχε και αυτός ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα. Ήταν μια σημαντική νίκη για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μίχου απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο με νεαρούς αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το πρώτο ημίχρονο  δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν λίγες και για τις δύο ομάδες . Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχασε αρκετές ευκαιρίες και βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να σκοράρει με τον Άγγελο Αλεξόπουλο που μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στα γκολ έχοντας συγχρόνως πάρα πολύ καλή παρουσία.

Ατρόμητος Αντιρρίου:( Γιώργος Μίχος): Φλωροπουλος, Ταμπάκης, Αραπογιάννης, Πεκεζ, Νασόπουλος, Θανασιος , Βλάχος , Πύρρης , Ψυχογιός , Κουραχανης , Παναγιωτόπουλος.

Αμφίλοχος: (Κώστας Γιωτόπουλος): Ευθυμίου , Βασιλάρης , Σελιμας, Ξανθόπουλος , Παπαστελιος, Κοκκώνης Ε., Κοκκώνης Σ., Προβίδας , Κουσκούνης, Σαμψωνας, Ζαφείρης.

Εύκολα η ΑΕΜ ..3-1 τον Αχελώο

Νίκη με σκορ 3-1 για την ΑΕΜ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος επί της ομάδας του Αχελώου Αγγελοκάστρου το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Πολύ καλό πρώτο σαρανταπεντάλεπτο από τους παίκτες του Χρήστου Ζαρκαβέλη, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμορφους συνδυασμούς και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια κατάφερε μέσα σε ένα δίλεπτο στο 20΄με κεφαλιά του Δενδρινού μετά από σέντρα του Μιχαλόπουλου, και με σουτ στο 22΄μεσα από την περιοχή του Γαβρίνα μετά από κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων. Δέκα λεπτά πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45΄γρηγορη εκτέλεση κόρνερ του Μιχαλόπουλου στο ύψος της περιοχής με αποδέκτη τον Μπαλαούρα αυτός με σουτ έξω από την περιοχή δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Τσιλίκα που θα αναγκαστεί να μαζέψει για τρίτη φορά την μπάλα από το βάθος της εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπουν θα κατεβάσουν τον ρυθμό αλλά θα εξακολουθήσουν να έχουν την κατοχή της μπάλας, θα δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του Αχελώο χωρίς όμως να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο 75΄ο Αχελώος θα μείνει με παίκτη λιγότερο καθώς ο Μπούσγος θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του ρέφερι του παιχνιδιού και θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Για να έρθει στο 87΄ ο Ζαλοκώστα με όμορφη ατομική προσπάθεια από αριστερά με σουτ μέσα από την περιοχή να μειώσει στο τελικό 3-1.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος (86΄Ντρούκας), Τραγουλιάς, Αυτζής, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης (80΄Διαμαντόπουλος Χ.), Γαβρίνας, Ζέρβας Ν. (74΄Ρισβάς), Βασιλάρης.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: (Γιώργος Ζήκος) Τσιλίκας, Κουτρούλης, Μπαμπάτσικος (60΄Συσοβίτης), Μπέτσικας, Μπούσγος, Μπούτιβας Α., Σαγανας Γ, Ζαλοκώστας, Κοκοσούλας, Σιάσιος (46΄Σαγανας Μ.), Αθανασάκης (33΄λ.τ Καραλής) .