270.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων Βρέθηκαν μέσα σε καλαμπόκι και ρύζι

Το ότι η Πάτρα αποτελεί έναν από τους κόμβους για τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων λόγω του λιμανιού της είναι γνωστό και ένα ακόμα περιστατικό ήρθε…

rusznjqgkk57eb51991e144

Το ότι η Πάτρα αποτελεί έναν από τους κόμβους για τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων λόγω του λιμανιού της είναι γνωστό και ένα ακόμα περιστατικό ήρθε χθες να το επιβεβαιώσει. Άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών εντόπισαν 270.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα ενώ συνέλαβαν κι έναν 54χρονο αλλοδαπό οδηγό φορτηγου.

Οι λιμενικοί βρήκαν σε έλεγχο που έκαναν στο φορτηγό με επικαθήμενο ,30 παλέτες με 270.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα, οι οποίες ήταν καλυμμένες με σακιά που περιείχαν ρύζι και καλαμπόκι.

Από τη Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η  ποσότητα τσιγάρων, το Φ/Γ όχημα, το χρηματικό ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ (€1.200), καθώς και τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα.

Η υπόθεση διερευνάται και ιδιαίτερα ως προς το αν εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην υπόθεση, αλλά και από πού είχε ξεκινήσει τη διαδρομή του το φορτηγό που με πλοίο θα περνούσε στην Ιταλία.

www.thebest.gr