Του κάρφωσε το συρραπτικό στον κρόταφο σε καβγά

Επανέρχεται σήμερα στη δημοσιότητα – απο διάφορες πηγές αναδημοσίευσης – το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ilialive.gr για το πρωτοφανές επεισόδιο που συνέβη σε χωριό της περιοχής της Βουπρασίας και της δημοτικής ενότητας Λεχαινών σχετικά με δύο επαγγελματίες όπου ο ένας ζήτησε εξηγήσεις από τον άλλο για μια χαμένη δουλειά. Ήταν η υπόθεση επίθεσης με συρραπτικό που χρησιμοποίησε εργολάβος κηδειών σε βάρος καφετζή, γιατί πίστεψε πως αυτός ευθυνόταν για τη χαμένη κηδεία.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μέσα σε καφενείο σε χωριό της Βουπρασίας. Αιτία στάθηκε μια δουλειά που δεν δόθηκε από επαγγελματία της περιοχής σε άλλον. Ο δεύτερος θεώρησε πως ο πρώτος είχε εμπλακεί στην υπόθεση, ενώ στην ουσία η επιλογή του τρίτου επαγγελματία που είχε αναλάβει και τη δουλειά, είχε γίνει καθαρά για λόγους συγγένειας με τους «πελάτες» και κανέναν άλλο.

surraptiko1a_7579546e7f118afea87db0dcf9f780a3
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και φωτογραφία του ilialive.gr, το βράδυ της Τετάρτης έφτασαν στο καφενείο του εν λόγω χωριού ο δεύτερος επαγγελματίας με συνεργάτη του. Μόλις είδαν τον πρώτο επαγγελματία, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και στο τέλος οι τρεις πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα ο συνεργάτης του δεύτερου φέρετε να έπιασε από πίσω τον πρώτο επαγγελματία σε μια προσπάθεια να τον ακινητοποιήσει και τον δάγκωσε στην πλάτη. Ο δεύτερος επαγγελματίας, που κρατούσε λόγω δουλειάς ένα συρραπτικό μεσαίου τύπου, κάρφωσε τα «καρφάκια» στον κρόταφο του πρώτου επαγγελματία… Στο καφενείο επικράτησε πανικός καθώς πλέον αιμόφυρτος ο άνδρας ήταν αβοήθητος. Οι δύο δράστες βλέποντας πως πλέον ο καβγάς έλαβε άλλες διαστάσεις, τράπηκαν σε φυγή, ενώ γιατρός από το χωριό έσπευσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, που μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Στο Α.Τ. Λεχαινών το θύμα υπέβαλε μήνυση κατά των δραστών και όλη η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης…

ilialive.gr