ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΠάλι ψάχνουν Διοικητή στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και Κεφαλονιάς

Πάλι ψάχνουν Διοικητή στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και Κεφαλονιάς

Πάλι ψάχνουν Διοικητή στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και Κεφαλονιάς

Από την αρχή θα γίνουν οι διαδικασίες επιλογής νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο Αιγίου, καθώς και αναπληρωτών Διοικητών στα Νοσοκομεία Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας και του Γ.Ν. Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο» στην Κεφαλονιά.

Τις προηγούμενες ημέρες όλοι περίμεναν την τοποθέτηση του νέου Διοικητή και των αναπληρωτών, όμως τελικά βγήκε στη δημοσιότητα μια καινούργια πρόσκληση ενδιαφέροντος με υπογραφή Υπουργού και ημερομηνία 23/9/2016 γυρίζει ξανά από την αρχή ξεκινά την όλη διαδικασία ανάδειξης και τοποθέτησης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η επανάληψη της πρόσκλησης για τα συγκεκριμένα νοσοκομεία γίνεται λόγω τυπικών λαθών που παρουσιάστηκαν στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων, όπως τονίζει ο filodimos.gr με αποτέλεσμα ο διαγωνισμός να κηρυχθεί ‘άγονος’ στις 11 συνολικά νοσοκομειακές μονάδες που αναγράφονται στην υπουργική πρόσκληση.

Καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, οπότε μάλλον πάμε για…Νοέμβριο (στην καλύτερη περίπτωση).

Παράλληλα, η υπουργική πρόσκληση αναφέρεται και σε πλήρωση θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, μιας και η θητεία των ήδη υπηρετούντων λήγει στο τέλος του έτους.

Δείτε την απόφαση και τα απαιτούμενα προσόντα για τους υποψηφίους ΕΔΩ

www.tempo24.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr