Εντυπωσίασε στη Σερβία η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποστολή, της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας στη Σερβία, για μια σειρά συναυλιών. Στο αποκορύφωμα της παρουσίας της Φιλαρμονικής στη Σερβία, δόθηκε μεγάλη ανοιχτή συναυλία στο πόλη Paracin στις 29 Αυγούστου. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς πάνω από 2.500 άτομα συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία και τους παράλληλους δρόμους. Οι Σέρβοι για πάνω από 3 ώρες συμμετείχαν ενεργά σε όλο το μουσικό πρόγραμμα, που ήταν αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη και άλλους μεγάλους Έλληνες Μουσικοσυνθέτες.
Η αποστολή, αποτελούνταν από 45 μουσικούς και τον Αρχιμαέστρο Γεώργιο Τσόγκα.
Εκ μέρους του Δήμου Αμφιλοχίας την αποστολή συνόδεψαν η Πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ κ. Φρειδερίκη Λαμπράκη, τα μέλη του Δ.Σ. Μαριάνθη Κρίτσου, Θωμάς Γαλαζούλας, Μάρκος Κατσούλης.
Επισημαίνεται ότι από την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα πνευστών και κρουστών οργάνων. Μπορούν να εγγραφούν παιδιά από ηλικία 8 ετών και άνω. Στο τέλος της εκμάθησης παρέχεται αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών. Η εγγραφή και τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν.

filarmoniki_amfiloxias1 filarmoniki_amfiloxias2 filarmoniki_amfiloxias3 filarmoniki_amfiloxias4 filarmoniki_amfiloxias5 filarmoniki_amfiloxias6 filarmoniki_amfiloxias7 filarmoniki_amfiloxias8 filarmoniki_amfiloxias9 filarmoniki_amfiloxias10 filarmoniki_amfiloxias12

filarmoniki_amfiloxias-jpg16