Το 45ο Rally Φίλπα στο Μεσολόγγι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα ηλικίας 30 έως 90 ετών τα οποία συμμετέχουν στο διεθνές 45ο Rally Φίλπα έφτασαν σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Η ΦΙΛΠΑ συνεχίζει την ιστορική πορεία του «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΑΛΛΥ» για 45 η φορά από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016, αυτή τη φορά με επίκεντρο το νησί Λευκάδα.

Όπως πάντα, σύμφωνα με το Onair.news.gr, η εκδήλωση είναι υπό την εποπτεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου FIVA και συμπεριλαμβάνεται στο ετήσιο πρόγραμμα της ως Α event.

Ελληνικά και αλλοδαπά πληρώματα από την Αυστρία την Κύπρο και την Τουρκία θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους την εκδήλωση, με ιστορικά αυτοκίνητα ηλικίας 30 έως 90 ετών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν, όπως ακριβώς και πέρυσι, την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στις κατηγορίες “Regularity” με ένα «αγωνιστικό» πνεύμα και αρκετές δοκιμασίες ακριβείας και “Touring” μια πιο «τουριστική» προσέγγιση με ελάχιστες δοκιμασίες ακριβείας. Η διαδρομή και των δυο κατηγοριών θα είναι κοινή.

Η διαδρομή της αυριανής μέρας θα οδηγήσει την μεγάλη παρέα του «45 ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ» στο νησί της Λευκάδας περνώντας από την πλωτή γέφυρα που ενώνει την Λευκάδα με την Αιτωλοακαρνανία.

1rally_messolonghi_onairnews

2rally_messolonghi_onairnews3rally_messolonghi_onairnews4rally_messolonghi_onairnews5rally_messolonghi_onairnews6rally_messolonghi_onairnews7rally_messolonghi_onairnews8rally_messolonghi_onairnews9rally_messolonghi_onairnews10rally_messolonghi_onairnews11rally_messolonghi_onairnews12rally_messolonghi_onairnews13rally_messolonghi_onairnews14rally_messolonghi_onairnews15rally_messolonghi_onairnews16rally_messolonghi_onairnews17rally_messolonghi_onairnews18rally_messolonghi_onairnews19rally_messolonghi_onairnews20rally_messolonghi_onairnews21rally_messolonghi_onairnews22rally_messolonghi_onairnews23rally_messolonghi_onairnews24rally_messolonghi_onairnews25rally_messolonghi_onairnews26rally_messolonghi_onairnews27rally_messolonghi_onairnews28rally_messolonghi_onairnews29rally_messolonghi_onairnews30rally_messolonghi_onairnews31rally_messolonghi_onairnews32rally_messolonghi_onairnews33rally_messolonghi_onairnews34rally_messolonghi_onairnews