Αγρίνιο: Συλλήψεις ναρκωτικά και παράνομο καπνό

Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου προχώρησε σε συλλήψεις, εντοπισμό και κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης, χασίς και παράνομου καπνού, ενώ, νωρίτερα το μεσημέρι, στο πλαίσιο της εν…

astynomia-1

Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου προχώρησε σε συλλήψεις, εντοπισμό και κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης, χασίς και παράνομου καπνού, ενώ, νωρίτερα το μεσημέρι, στο πλαίσιο της εν λόγω έρευνας που είναι σε εξέλιξη, συνέλαβε και τρείς άνδρες 40,41 και 47ετών.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 41χρονου εντοπίστηκαν τα δενδρύλλια χασίς, μικροποσότητα παράνομου καπνού, αλλά και επιπλέον ποσότητα χασίς πέραν των δενδρυλλίων. Από τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθη σε δεύτερο χρόνο ο 40χρονος, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε μικροποσότητα χασίς και ένα κιλό λαθραίου καπνού. Ο 47χρονος συνελήφθη αμέσως μετά, αφού προέκυψε η εμπλοκή του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διασαφηνιστεί πλήρως ο ρόλος του.

Τα δενδρύλλια που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν είναι περίπου 10. Εντός της ημέρας οι έρευνες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται να δοθούν πληροφορίες που θα ξεκαθαρίσουν πλήρως την υπόθεση και τον ρόλο του καθενός από τους συλληφθέντες.

Κων/νος Χονδρός