Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας της Δυτικής Ελλάδας

Διορία στην 6η ΥΠΕ μέχρι τις 27 του μήνα

 

Κινητοποιήσεις προανήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί η δέσμευση της 6ης ΥΠΕ για καταβολή των αργιών – νυχτερινών για το 2016 στους εργαζόμενους των Κέντρων Υγείας της Δυτικής Ελλάδας μέχρι τις 27 του μήνα. Αυτό ανακοινώθηκε σε προ ημερών συνάντηση των συνδικαλιστών με παράγοντες της Υγειονομικής Περιφέρειας. Υπενθυμίζεται, ότι το θέμα είχε αναδείξει η «Σ» φιλοξενώντας δηλώσεις Διοικούντων της 6ης ΥΠΕ, σύμφωνα με τις οποίες θα καταβάλλονταν άμεσα οι πληρωμές.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση των εργαζομένων έχει ως εξής:

«Σε ότι αφορά την μη καταβολή, μέχρι σήμερα των αργιών – νυχτερινών του 2016, το Σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»  στην Πάτρα  κάνει γνωστό σε όλους τους εργαζομένους των Κέντρων Υγείας, ότι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου  16/9/16, επισκέφθηκαν σχετικά την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, όπου θέτοντας ακόμη μια φορά το θέμα, πήραν την διαβεβαίωση ότι στις 27/9/16 θα γίνει η καταβολή του πρώτου 4αμήνου του 2016.

«Επειδή αντίστοιχη διαβεβαίωση είχαμε πάρει και σε άλλη σχετική συνάντησή μας, για ημερομηνίες που πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα, γνωστοποιήσαμε στην Διοίκηση της 6ης Υ.Πε  πως, εάν και εφ΄ όσον, αυτή την φορά δεν γίνει  η προαναφερόμενη καταβολή, τότε την αμέσως επόμενη ημέρα ξεκινάμε ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, αρχής γενομένης με ΚΑΤΑΛΗΨΗ των Υπηρεσιών της Υ.Πε.», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»